Εισήγηση για τις ακαδημίες


12 Jun 2013, 4:29 p.m. kifinescom

Γεια σας αδέρφια ΟΜΟΝΟΙΑτες, σας στέλνω αυτό το μήνυμα για να κάνω μια εισήγηση και ως ιστοσελίδες που ασχολείστε με θέματα της μεγάλης ιδέας που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ, μπορείτε να βοηθήσετε στην υλοποίηση αυτής της εισήγησης λειτουργώντας ως μοχλός πίεσης προς την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ και γενικά τον ΟΜΟΝΟΙΑτικο κόσμο.

Η αφορμή ήταν η σημερινή ανάγνωση της είδησης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο πρωτάθλημα Grassroots 2004 από τους μικρούς στρατιώτες της ιδέας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Έχω να προτείνω λοιπόν την δημοσίευση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (στο ειδικό section 'Ακαδημία'), ΟΛΑ τα τρόπαια που κατέκτησαν ακαδημίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε οποιοδήποτε άθλημα, οποιαδήποτε χρονιά, όποιασδηποτε ηλικίας η ακαδημία, σε οποιοδήποτε κλιμάκιο και επαρχία.

Αυτό πιστεύω θα δώσει ακόμη μεγαλύτερο κύρος στο όνομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και θα αποδείξει περίτρανα για ακόμη μια φορά την πλούσια ιστορία και τροπαιοθήκη της ομάδας μας. Επιπλέον θα είναι το ελάχιστο ευχαριστώ και η ελάχιστη αναγνώριση σε όσους πάλεψαν και ίδρωσαν για την περεταίρω εδραίωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παντού.

Ελπίζω να έχω τη στήριξή σας και την πρέπουσα ανταπόκριση έτσι ώστε να υλοποιηθεί αυτή η εισήγηση.

Ευχαριστώ.

Σ.Ι.

Η άποψη σας μετράει

Στην κατηγορία Editorial δημοσιεύουμε τις δικές σας απόψεις. Στείλτε το μήνυμα σας μέσω email στο info@kifines.com

Follow Kifines