Πιστέψτε το, μπορούμε!


26 Jul 2013, 9 p.m. kifinescom

2013-2014 Η χρονιά που κατά την άποψή μου θα καθορίσει την πορεία της ομάδας για τα επόμενα 10-15 χρόνια. Πέρσι χάσαμε το πρωτάθλημα για 3 σημαντικούς λόγους κατά την άποψή μου:

  1. Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα
  2. Δεν μας άφησαν να κάνουμε καλό ξεκίνημα
  3. Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε...Όλοι μας δεν το πιστέψαμε

Ποια είναι τα δεδομένα φέτος;

  1. Κρατήσαμε την ομάδα κατά 70%
  2. Έχουμε τον ίδιο προπονητή που είναι για εμένα τεράστιο κεφάλαιο για την ομάδα μας
  3. Οι αντίπαλοι μας έδειξαν μέχρι στιγμής ότι είναι πολύ πιο αδύνατοι από ότι πέρσι και ας αναλογιστεί ο οποιοσδήποτε ότι ήταν όλοι τους χειρότεροι μας στην περσινή σεζόν
  4. Το πιο πάνω το αναγνωρίζουν και οι ίδιοι και από πολύ νωρίς έκαναν τα πάντα για να ετοιμάσουν το έδαφος, κλήρωση, 50 αγωνιστικές κτλ κτλ 
  5. Θέλουν οπωσδήποτε να καταστρέψου την ΟΜΟΝΟΙΑ - Το μόνο κάστρο που στέκει απέναντι στα όνειρα τους για καθολική υποταγή και δημιουργία τάξεων "βασιλιάδων" και "φτωχών υπηρετών"

Φέτος λοιπόν πρέπει όσο ποτέ άλλοτε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Τέλειωσε η Ευρώπη, για εμένα καλύτερα. Προσωπικά θέλω το πρωτάθλημα.

Κάποιοι θα πείτε για τα λεφτά, για το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να πετυχαίνει σε όλα έτσι και στην Ευρώπη πρέπει να πηγαίνει μπροστά. Ναι πρέπει. Όμως πότε;

Όταν θα είναι έτοιμη. Και φέτος δεν ήμασταν έτοιμοι. Χάσαμε τον Δημήτρη, τον Άλβες και τον Σπούγκιν. Κάποιοι παίχτες ήταν κουρασμένοι αλλά και η ομάδα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε μόνο τυχαία δεν ήταν. Προσθέστε ότι οι νέοι παίχτες ακόμη να προσαρμοστούν.

Τι πρέπει να κάνουμε;

 

Στήριξη στην ομάδα. Εδώ η κάθε θρησκεία προτάσσει το "πίστευε και μη ερεύνα" και καταφέρνει να έχει τόσους ακόλουθους. Για μας που η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ η θρησκεία μας ας το κάνουμε πράξη για αυτή την ομάδα! Πίστη, στήριξη και όχι στην μουρμούρα. Όλοι μαζί ενωμένοι για το πρωτάθλημα.

Προσωπικά παρότι περίμενα ότι θα αποκλειστούμε, δεν έχω την ίδια άποψη για το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι το μπορούμε. Φτάνει αυτή η ομάδα να στηριχτεί, να στηριχτεί ο προπονητής και ο λαός της ομάδας να είναι πραγματικά ΛΑΟΣ. Φτάνει το να γεμίζουμε το γήπεδο και να σπρώχνουμε την ομάδα κάθε αγωνιστική και με προσοχή γιατί ψάχνουν την παραμικρή αφορμή για να μας τιμωρήσουν την έδρα. 

Το μπορούμε και φέτος, όπως μπορούσαμε και πέρσι. 

Πιστέψτε το

Η άποψη σας μετράει

Στην κατηγορία Editorial δημοσιεύουμε τις δικές σας απόψεις. Στείλτε το μήνυμα σας μέσω email στο info@kifines.com

Follow Kifines