Κεφάλαιο Δανεικοί


20 Jan 2014, 8 p.m. kifinescom

Διάβαζα πρόσφατα για κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Η είδηση ήταν ότι η Ίντερ δίνει δανεικό τον Όλσεν στον ΠΑΟ πληρώνοντας αυτή όλο το συμβόλαιο του παίκτη με τον όρο να πάρει παιχνίδια ο Όλσεν. Και αν συμπλήρωνε ένα αριθμό παιχνιδιών ο δανεισμός ανανεωνόταν αυτόματα για ακόμα ένα χρόνο.

Και αμέσως σκέφτηκα : "ΓΙΑΤΙ εμείς να μην μπορούμε να κάνουμε το ίδιο;"

Έψαξα λίγο το θέμα και βρήκα ότι ο Παναιτωλικός κάνει κάτι παρόμοιο.Σύναψε μια συμφωνία με την Μπενφίκα με τον όρο να του δανείζει παίχτες με τον όρο αυτοί να παίρνουν παιχνίδια..Και τα συμβόλαια των παιχτών πληρωμένα από την Μπενφίκα. ΕΜΕΙΣ γιατί να μην κάνουμε κάτι παρόμοιο;Να βρούμε μια καλή ομάδα να της πούμε δάνειζε μας παίχτες να παίρνουν παιχνίδια. Κερδισμένοι και οι 2 βγαίνουμε.

Τα οφέλη από αυτό είναι ότι γεμίζεις το ρόστερ σου με καλούς παίχτες,ταλεντάκια που απλά πρέπει να πάρουν παιχνίδια για να βελτιωθούν.

Επιπλέον δεν επιβαρύνετε το μισθολόγιο της ομάδας.Ακόμα μειώνεται το ρίσκο αποτυχίας της μεταγραφής. Αν ο παίκτης δεν σου βγει τον στέλνεις πίσω στην ομάδα του χωρίς κανένα κόστος για εσένα.

Πιστεύω είναι μια πολύ ενδιαφέρον λύση ειδικά στην κατάσταση που είμαστε. Γιατί να μην μελετηθεί από ειδικούς και να υλοποιηθεί;

Γιώργος Ανδρέου

φίλαθλος ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η άποψη σας μετράει

Στην κατηγορία Editorial δημοσιεύουμε τις δικές σας απόψεις. Στείλτε το μήνυμα σας μέσω email στο info@kifines.com

Follow Kifines