Λευτεριά στην ΟΜΟΝΟΙΑ!


24 Jan 2014, 10:08 a.m. kifinescom

Αδέρφια μου σας χαιρετώ. Με όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Ομόνοια έχω καταλήξει στο ότι για να καταφέρει η Ομόνοια να σωθεί μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Οι πλείστοι που αποτελούν το συμβούλιο της Ομόνοιας τα τελευταία χρόνια αποτελούν μέλος ενός κυκλώματος και το μόνο που αλλάζει είναι τα πρόσωπα, τα οποία βυθίζουν όλο και περισσότερο την αγαπημένη μας ομάδα στο βούρκο.

Όλο λέμε ότι για να σωθεί η Ομόνοια θέλουμε νέα πρόσωπα και νέες ιδέες. Για να έρθουν όμως νέα πρόσωπα κοντά πρέπει να πιστούν ότι κάτι αλλάζει. Ο μόνος τρόπος πιστεύω είναι με την μαζική εγγραφή νέων μελών. Αυτό μπορεί να γίνει με την παρακίνηση ενός οργανωμένου συνόλου, που ως μόνο στόχο έχει το καλό της Ομόνοιας, κάτι που είναι η Θύρα 9.

Μόνο η Θύρα 9 πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι σε αυτή τη σάπια κατάσταση που βρίσκεται η σημερινή Ομόνοια. Ο τρόπος είναι η παρακίνηση του κόσμου,ώστε το νούμερο 1 μέλημα του αντί να είναι το season ticket να είναι να γραφτεί ΜΕΛΟΣ. Αν τα καταφέρουμε και αριθμήσουμε πάνω από 5000 μέλη από τα σχεδόν 2000 που είναι σήμερα τότε μόνο ο κόσμος θα αποκτήσει τη δύναμη να αλλάξει αυτή την σάπια κατάσταση και να απελευθερωθούμε από τα πιόνια τα οποία θα μας πλασάρουν αυτά τα λαμόγια τον Μάιο ως σωτήρες.

Σ’ αυτό το σημείο για να μην θεωρήσει κάποιος ότι είμαι κάποιος θερμός υποστηρικτής της Θύρας 9 να αναφέρω ότι έχω seasson ticket τα τελευταία 8 χρόνια, από τα οποία φέτος στην ανατολική, τα προηγούμενα 4 στη δυτική και τα πρώτα 3 χρόνια στη βόρια κερκίδα. Απλά θεωρώ ότι το κύριο μέλημα της Θύρας 9 είναι το καλό της Ομόνοιας και ότι μόνο αυτοί σαν οργανωμένο σύνολο μπορούν να παρακινήσουν την μάζα βάζοντας σαν μπροστάρηδες κοινά αποδεκτά άτομα ( όπως παλιούς ποδοσφαιριστές ) , τα οποία θέλουν να δουν επιτέλους αυτό το σωματείο να ευημερήσει.

Έκκληση μου λοιπόν προς τη Θύρα 9 είναι να βρει εκείνα τα αποδεκτά από όλο τον κόσμο άτομα, που θα πείσουν όλο τον κόσμο στο αρχικό στάδιο αντί για season ticket να γραφτούν μέλη και όταν και εφόσον βρεθούν τα σωστά και ικανά άτομα που θα εκλεγούν σε ένα υγιές συμβούλιο τότε να κόψουμε όλοι season ticket.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ Ι.

Η άποψη σας μετράει

Στην κατηγορία Editorial δημοσιεύουμε τις δικές σας απόψεις. Στείλτε το μήνυμα σας μέσω email στο info@kifines.com

Follow Kifines