Εισήγηση σχετικά με την παρουσίαση του ρόστερ


30 Jun 2014, 10:06 p.m. kifinescom

Δεν ξέρω to σκεπτικό πίσω από την επιλογή Hilton Park. Αυτό που ξέρω είναι ότι ένα Λαϊκό προοδευτικό Σωματείο θα ήταν καταλληλότερο να κλείσει για μια βραδιά ένα δημόσιο χώρο π.χ. (τάφρο Ντα Βίλλα).

Nα έβαζε μια συμβολική είσοδο για τους ενήλικες π.χ. 5 ευρώ, να οργάνωνε συνεργεία πώλησης διαρκείας, εγγραφής μελών και άλλων προϊόντων της Ομόνοιας, καθώς και συνεργεία πώλησης δροσερών ποτών (μπύρας, καφέ, energy drink κ.α) και φαγητών (σουβλάκια , hot dog κ.α).

Καθώς επίσης να καλούσε Ομονοιάτες καλλιτέχνες να επιμεληθούν ένα σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με αποκορύφωμα την παρουσίαση του κάθε παίχτη του ρόστερ ξεχωριστά με πανηγυρικό και αποθεωτικό τρόπο ώστε να γνωρίσουν και να νιώσουν από πρώτο χέρι την δύναμη και την τρέλα των οπαδών της ομάδας στην οποία αγωνίζονται.

Δεν είναι μόνο να καλούμε τον κόσμο να φέρει χρήμα πρέπει να εφαρμόσουμε επιθετική και ενεργητικές προσεγγίσεις μάρκετινγκ. Με αυτό τον τρόπο θα αποκομίζαμε οικονομικά οφέλη ως Σωματείο και ψυχολογικά οφέλη τόνωσης του ηθικού για το ρόστερ.

Ιεροκλής Φ.

Η άποψη σας μετράει

Στην κατηγορία Editorial δημοσιεύουμε τις δικές σας απόψεις. Στείλτε το μήνυμα σας μέσω email στο info@kifines.com

Follow Kifines