Ανοικτή επιστολή προς το Kentri


9 Aug 2015, 7:18 p.m. kifinescom

21 Φεβρουαρίου 2014 μπαίνοντας στο OMONOIANEWS για να διαβάσω τα νέα της ομάδα μου έμεινα έκπληκτος από τη στάση που κράτησε το Kentri.

Πιο κάτω σας παραθέτω αυτούσιο το κομμάτι. Στην παρένθεση με BOLD τα δικά μου σχόλια.

To Kentri: ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ – Μέρος 2 12:29 Feb 21, 2014

1. Άλλος δρόμος από την συσπείρωση δεν υπάρχει. Φοβούμαι να διανοηθώ την επόμενη μέρα εάν την Παρασκευή επιτύχουν εκλογή οι 8-10 ανεξάρτητοι.

(Στην αρχή της πρότασης σου μιλάς για συσπείρωση αλλά την ίδια στιγμή δεν μπορείς να διανοηθείς ότι άτομα ΚΑΘΑΡΑ που δεν ελέγχονται από το κόμμα σου θα μπουν στο διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εάν ήθελες συσπείρωση θα καλούσες τους εκλεκτούς του Στέφανου Στεφάνου να βάλουν 4 ή 5 άτομα από τους εναλλακτικούς. Με αυτό τον τρόπο ΝΑΙ θα επιτύχαινες όχι ΜΟΝΟ συσπείρωση αλλά και την σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΑΣ)

Οι οποίοι παραδέχονται ότι ούτε λεφτά έχουν, ούτε σίγουρο πλάνο.

(Όπως φάνηκε και στην πορεία ούτε οι διορισμένοι από το κόμμα πρόεδροι έχουν λεφτά.  Διότι κύριε Kentri με το να δανείζονται κάθε τρεις και τόσο λεφτά από το κόμμα δεν σημαίνει ότι έχουν. Σε τελική ανάλυση είναι ο φτωχός ο κόσμος που θα  πληρώσει τα χρέη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αυτοί έκαναν. Στο νυν ΔΣ έχει ακόμα άτομα από την εποχή του Μιλτή…. Το αφήνω σε εσένα να βρεις τα ονόματα τους)

 Αυτό που μπορεί να έχουν είναι μυαλό και φρέσκες ιδέες. Είναι όμως τούτα τα στοιχεία από μόνα τους αρκετά για να σώσουν την Ομόνοια; Πολύ φοβούμαι πως όχι.

(Σε διαβεβαιώνω ότι και μυαλό έχουν και φρέσκες ιδέες έχουν και αγάπη προς την ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν και ΚΑΘΑΡΟΙ είναι και θα δούλευαν ΜΟΝΟ για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όχι για το καλό της τσέπης τους όπως κάποιοι πρώην των ΔΣ που κρύβονται πίσω από τις εταιρείες που εκμεταλλεύονται τα προϊόντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ . Το αφήνω και αυτό σε εσένα να βρεις τα ονόματα τους)

Το κεντρί: Δράσε ή σκάσε 18:56 Mar 1, 2014

 Αφού «η συντριπτική πλειοψηφία των μελών εκφράζει τη συντριπτική μειοψηφία του κόσμου», γιατί όλοι αυτοί που συναποτελούν την λεγόμενη «πλειοψηφία» του κόσμου δεν γράφονται μέλη χθες; Γιατί δεν γράφονται μέλη για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα; Γιατί δεν γράφονται μέλη για να αποκτήσουν επιτέλους φωνή; Γιατί δεν γράφονται μέλη για να μετατρέψουν την μειοψηφία σε πλειοψηφία; Για χρόνια φωνάζαμε ότι οι πόρτες είναι κλειστές. Τώρα που άνοιξαν γιατί παντούμε μούγιες;

Υ.Γ. Προκαλώ τον οποιονδήποτε (επώνυμα) να με διαψεύσει: Από τα μέλη που έχουν εγγραφεί κατά τους τελευταίους 12 μήνες, τα οικονομικά τακτοποιημένα εξ αυτών στην χθεσινή συνέλευση με το ζόρι  υπερέβαιναν τα μισά. Δράσε ή σκάσε.

(186 αιτήσεις περιμένουν έγκριση εδώ και 18 μήνες. Μήπως κύριε Kentri οι γέροι που ήρθαν με της κολλούες στο χέρι πλήρωναν την συνδρομή τους τα τελευταία 20 και βάλε χρόνια; Ξέρω πως ΟΧΙ)

 

Με εκτίμηση,

Κάποιος που φοβάται να διανοηθεί την επόμενη μέρα με τους παλιοπροέδρους…

A.I

Η άποψη σας μετράει

Στην κατηγορία Editorial δημοσιεύουμε τις δικές σας απόψεις. Στείλτε το μήνυμα σας μέσω email στο info@kifines.com

Follow Kifines