Ημερολόγιο: 8η Αγωνιστική


6 Nov 2014, 2:33 p.m. kifinescom

ΟΜΟΝΟΙΑ Vs Αγία Νάπα 1-2

Διαιτητές: Κώστας Νικολάου (Μάριος Καλογήρου, Σταύρος Πέλεκης 4ος:Λούκας Σωτηρίου)

  • 85o λεπτό: Ο Γκαρσία κάνει το σουτ εντός περιοχής μετά από εκτέλεση κόρνερ και η μπάλα ενώ έχει πορεία προς το τέρμα αποκρούεται από το χέρι αντιπάλου. Μάλιστα στο ριπλέι φαίνεται καθαρά ο ποδοσφαιριστής να κάνει κίνηση προς την μπάλα εκμηδενίζοντας την παράμετρο της κοντινής απόστασης. 
    Άλλο ένα καραμπινάτο πέναλτι το οποίο καταπίννουν οι διαιτητές σε παιγνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ...

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε ζητήσει πέναλτι και στο πρώτο ημίχρονο σε μαρκάρισμα εντός περιοχής στον Φοφανά. Σίγουρα η φάση αυτή ήταν πολύ πιο δύσκολη και ο αμυντικός όντως φαίνεται να προλαβαίνει να παίξει τη μπάλα έστω κι αν κάνει κίνηση και με τα δύο πόδια εν τέλει στον Φοφανά. Αν όμως το χρώμα της φανέλας του Φοφανά ήταν άλλο, είμαστε βέβαιοι ότι το πέναλτι θα δινόταν...

Παρά τον προβληματισμό μας για το αν θα ανεβάζαμε στιγμιότυπα από την ήττα στο ΓΣΠ, αφού θεωρούμε ότι η εμφάνιση της ομάδας ήταν όντως προβληματική απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος, αποφασίσαμε να αναρτήσουμε το άρθρο για σκοπούς αρχείου. 

Στην αρχή της προσπάθειας αυτής ίσως κάποια από τα σχόλια μας να φάνηκαν υπερβολικά, όμως μπορείτε να δείτε πλέον πόσες φάσεις μαζέψαμε μέχρι σήμερα στο "Ημερολόγιό" μας. Και η εικόνα για την αντιμετώπιση κατά της ομάδας όπως και για το βαθμολογικό έγκλημα που διαπράττεται είναι ξεκάθαρη.

Δείτε όλες τις φάσεις του Ημερολογίου στο πιο κάτω playlist (και το πέναλτι που ζήτησε ο Φοφανά): 

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Αγία Νάπα
Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Το Ημερολόγιο της Βρωμιάς

November 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines