Του Λόγου το Αληθές 25/08/12


25 Aug 2012, 6 a.m. TouLogouToAlithes

Ανακάλυψαν την δύναμη της λέξης ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Μια εξαγγελία αγωγής και μια πρόθεση για εμπάργκο, ήταν αρκετή για να καταλάβουν επιτέλους οι Διοικούντες την βαρύτητα της λέξης ΟΜΟΝΟΙΑ.  Γιατί το να αναγκάζεις τον μεγαλύτερο τραπεζικό όμιλο της χώρας να προχωρά σε γραπτή απολογία, δεν το βλέπεις και κάθε μέρα. Εδώ έχασε κόσμος και κόσμος τα λεφτά του από τις παραλήψεις κάποιων και δεν είδαμε να τους νοιάζει και τόσο... 

Το κάψιμο του ΠΟΛΙΤΗ...  

Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε η είδηση  φαίνεται να πείραξε πολλούς στην Διοίκηση. Πείραξε όμως και πολλούς από τους αναγνώστες της πάλαι πότε εφημερίδας των προοδευτικών και ελεύθερων μυαλών του τόπου. Γιατί το να καταφεύγεις σε πηχαίους τίτλους που παραπέμπουν σε σκανδαλοθηρική φυλλάδα της Αγγλίας, δεν ικανοποεί τον μέσο αναγνώστη ενός τάχατες «αντικειμενικού» μέσου. 

Το ξέρουν μάλλον στον ΠΟΛΙΤΗ ότι το εμπάργο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν θα επηρεάσει και τόσο την θεματολογία τους, αφού εδώ και καιρό το αθλητικό τμήμα μάλλον γεμίζει σελίδες παρά βγάζει θέματα, χάνοντας τα σκήπτρα από τους μεγάλους της SportDay και GoalNews. Όμως το να βγαίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ και να λέει ότι κάνει εμπάργκο στον ΠΟΛΙΤΗ, θα επηρεάσει τις πωλήσεις της εφημερίδας και ίσως αυτό να είναι και το ταρακούνημα που χρειάζονται για να επαναπροσδιορίσουν τις προταιρεότητες τους.  

Ο Σοάρες...τζι ο Σοάρες... 

Συγνώμη αλλά το τι γίνεται με τον αμυντικό μέσο της ομάδας μας από το Πράσινο Ακρωτήρι πάει να γίνει υπερβολικά κουραστικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθείς σε ΟΜΟΝΟΙΑτικη παρέα και να μην ακούσεις επί μία ώρα, παράπονα του κόσμου για τον πρώην αρχηγό της Λεϊρίας. 

Αντί να επικεντρωνόμαστε στον παίχτη, που είναι κι άλλωστε πολύ νωρίς (με μόλις 3 επίσημα παιγνίδια) για να κριθεί, γιατί δεν επικεντρωνόμαστε στην ελλειπή στελέχωση για τη θέση. Πόσο μάλλον όταν η απόκτηση του Σοάρες προοριζόταν ως η πρώτη από τις 2 για την θέση του αμυντικού μέσου, έχοντας διαβεβαιώσεις ότι η επόμενη κίνηση θα ήταν και αυτή της λεγόμενης...«διαφοράς». 

Ας σταθούμε λοιπόν στην αποτυχία της ομάδας μας να φέρει ένα δεύτερο αμυντικό μέσο που θα έδινε επιπλέον επιλογές στα χαφ και ας μην κόψουμε από τώρα τα πόδια ενός παίχτη, που αν μη τι άλλο, θεώρησε ευλογία από την πρώτη στιγμή την μεταγραφή του σε μια ομάδα όπως την δική μας. Γιατί ναι μεν κλείσαμε τον Ζοάο Άλβες που εν δυνάμει θα είναι ο (κατά συνθήκην) άσσος στο μανίκι μας, όμως το πουλλί (της Ευρώπης) πάλι πέτασε.  

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ 

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Του λόγου το αληθές

Follow Kifines