Λόρδος Είρων 07/12/12


7 Dec 2012, midnight lordoseirwn

Τα σέβη μου αγαπητοί ΚΗΦΗΝΕΣ,

Όπως 

...κάθε ματς, έτσι τζιαι το ματς με τον τσιατίρι έμελλε να μας κάμει καρδιογράφημα η ΣΣΙΥΛΛΑΚΚΑ. Σύμφωνα με τον Δρ. Λεβίτα όμως, είμαστε υγιείς τζιαι ντούροι (βάρτο πέναλτι ρε μαλάκα) έτσι θα αντεπεξέλθουμε ακόμα τζιαι στις αντιξοότητες του επόμενου ματς. Το Σάββατο ταξιδέφκουμε στη σκάλα του Κιτίου για να κατακόψουμε το σαλάμι αέρος. Οι γέροι προσέχετε, αφού ως γνωστό το σαλάμι αέρος όταν το τρώει ο γέρος πάει στο μέρος. Εύκολο ματς είπεν ο κκόουτς εχτές, αλλά όπως σωστά εσυμπλήρωσε εν εύκολο μόνο στα χαρτιά. Γι' αυτό προσοχή, ηρεμία τζιαι καλή καρδία να μεν πάμεν ούλλοι μας στο μέρος.  

Άτε, πάμε στα γνωστά για ακόμα μια φορά. Εννα τα λαλώ ώσπου να κλείσουν να παν στ' ανάθεμαν, άσχετα αν το λεπίδα.νετ τζιαι το μπάλα "αγαπήσαν" μας ξαφνικά. Εν η αλήθκεια ότι τζιαμέ που έβρισκα υλικό στο φόρουμ για να σχολιάζω κάθε Παρασκευή, πλέον αραιώσετε τις επισκέψεις σας άρα τζιαι τα κκόπυ-ππέιστ (Τσουρούλλη γιούχουυυ) που τα αντι-ΟΜΟΝΟΙΑτικα σάιτς.     

Μποϊκοτάρουμε

...κάθε αλλόθρησκο Μ.Μ.Ε. που έχει σκοπό να βλάψει την ομάδα μας, είτε είναι εφημερίδα, είτε περιοδικό, είτε ιστοσελίδα, είτε τηλεοπτικό κανάλι, είτε ραδιοφωνικός σταθμός. ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ τους ΠΑΝΤΕΣ και τα ΠΑΝΤΑ οργανωμένα και μαζικά. Επίσης, πετάσσουμε τους αποκωδικοποιητές της apoerLTV στην ανακύκλωση. Παράλληλα στηρίζουμε φανατικά τα ΟΜΟΝΟΙΑτικα και καταΠΡΑΣΙΝΑ sites, όπως το www.omonoia.com.cy, το www.omonoianews.com, το www.kifines.com, το www.trifylli.net και το www.gate9.com.cy και ακούμε καθημερινά www.kifines.com/radio.

Εκεί που οι άλλοι κωλώνουν, αναλαμβάνει ο ΛΑΟΣ.

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε την λίστα μποϊκοταρίσματος επιχειρήσεων που έχουν άμεσα και έμμεσα σχέσεις με το σκατό.

Έεεπ 

...είδα σε που επέρασες στο ντούκου την παράγραφο του μποϊκοταρίσματος. Στράφου πίσω γλίορα να την θκιαβάσεις για να μεν μου το παίζεις θυμωμένος κάθε φορά που θκιαβάζεις κάτι που έναν "αντικειμενικό" αθλιογράφο ή να φακκάς την κκελλέ σου πάνω στο τιμόνι την ώρα που ακούεις κάτι στο "αντικειμενικό" ραδιόφωνο.     

Παρασκευούλλα 

...ζάχαρη, Παρασκευούλλα μέλι που λένε και στα χωριά. Παρασκευή ζυγώνει και ο πούτσος μου καυλώνει μπάστοι γουρούνια δολοφόνοι, λέει ο Λόρδος Είρων (ρε τον ποιητάρη). Έεεμ, να σας θυμίσω ότι σήμερα παίζουμε με το σκατό φούτσαλ στο Ελευθέρια η ώρα 20.30? Να σας θυμίσω τι εκάμαν στο 1ο ματς στο Μελκονιάν? Να σας θυμίσω... 

Τα καλομαθημένα του μίστερ Ποταμίτης εσσίσαν την κκελλέ του πορτάρη μας, επήαν να λιντσάρουν τους παίχτες μας μετά το ματς, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα επετάσσαν πράματα στον πάγκο μας. Όι πως οι παίχτες τους παν πίσω. Εν κάτι παλαβούθκια που εστείλαν τον Ανδριόλι νοσοκομείο. 

Καρτερώ τζιαι πως καρτερώ το σημερινό ματς. Κάθε εφτομάδα έγραφα για την 6η του Δεκέμβρη. Τελικά, τα καμώματα του αποχετευτικού συστήματος Λευκωσίας εβοηθήσαν στην αλλαγή της ημερομηνίας. Εν για να μου την σπάσετε ρε κότσιροι? Εν μου την εσπάσετε...

Παίχτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έσσιετε πολλούς λόγους να τους γαμήσετε το κωλάντερο. Έσσιετε 1948 λόγους παραπάνω όμως να τους ξεφτιλίσετε. Ειδικά κάτι wannabe ή πρώην ΟΜΟΝΟΙΑτες που αντέχουν να φορούν το σήμα της σούρτας τζιαι τα χρώματα των σκατών πρέπει να κατουρούν γιαίμα κάθε φορά που εννα πιάννουν την μάππα. ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ.  

Έφκαλεν τζιαι ανακοίνωση η αστυνομία της Κένεττυ να μας πληροφορήσει ότι εν θα κατεβεί το πτυσσόμενο κομμάτι της κεντρικής κερκίδας. Το μόνο σίουρο εν ότι κάποιων εννα κατεβούν τα βρατζιά τους...  

Την ίδια ώρα (20.00) αγωνίζεται τζιαι η πετοσφαιρική ΣΣΙΥΛΛΑΚΚΑ εκτός έδρας με την Ολυμπιάδα Νεάπολης, αλλά συγχωρέστε μας λεβέντες. Εσείς φέρτε τη νίκη τζιαι θα είμαστε δίπλα σας μέχρι τέλους.    

Το μπάσκετ μπορεί να περιμένει, αφού αγωνιζόμαστε Δευτέρα. Στο Ελευθέρια το ματς με την κούλλα στις 19.00, έτσι όποιος μπορεί θα ήταν καλά να δώσει τζιαι να φωνάξει παρών.     

Όπως 

...ανέφερα πιο πάνω, το Σάββατο παίζουμε με το σαλάμι αέρος. Μεν σας πιάνουν τα συναισθηματικά σας ότι τάχα εν σύντροφοι. Αρχίδια μάντολες που ένι. Εν τζείνοι που εφωνάζαν συνθήματα του σκατού στα ματς πέρσι, εν τζείνοι που εσφυρούσαν όταν εφωνάζαμε ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ τζιαι απαντούσαν μας να "πάρουμε" τρόπαιο, εν τζείνοι που εφτύναν με μίσος σε ΟΜΟΝΟΙΑτες έξω που το γήπεδο κατά την αποχώρηση. Ακόμα εν σύντροφοι?   

Πολλά απλά και μεθοδικά, ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.  

Καλή ευκαιρία τζιαι για κανένα ψαράκι στην σκάλα πάντως αα! Σι γιου...  

Επαραιτήθηκε

...τζιαι ο πρόεδρος του σαλαμιού εντωμεταξύ. Καλή τακτική πάντως για να καλυφτεί μέρος του χρέους της ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑΣ. Μπαίνουμεν κάποιοι που εμάς πρόεδροι σε κάποιες ομάδες Ά κατηγορίας. Μόλις παίξουμεν με το σκατό εκ Λεμεσού κάμνουμεν ένσταση. Έρκεται ο Σοφοκλέους τζιαι κατεβάζει μας 70.000-80.000 για να αποσύρουμεν την ένσταση. Μετά παραιτούμαστεν πουτζιάζοντας φυσικά τα ριάλλια τζιαι κάμνουμεν τα εισφορά στην ΟΜΟΝΟΙΑ...      

Ετραυματίστηκε 

...ο Καρυαρχίδης τζιαι έκλασε μια καμήλα στο Πεντάκωμο. Φαίνεται ότι η χρόνια χονδροπάθεια (στον εγκέφαλο) του Καρυαρχίδη εν πέραν των δυνάμεων του Δρ. Φράνκεσταϊν... του Σχίζα εννοώ. Έτσι αναγκαστικά εμπήκε κάτω που το νυστέρι.  

Εμένα πάντως κάτι εν μου φαίνεται σωστό δαμέ. Ο μίστερ Ντόπας ανασταίνει μούμιες άμαν θέλει, εν μπορεί να γιατρέψει τον Καρυαρχίδη? Περίεργα πράματα... 

Υ.Γ. Μεν παραξενευτείτε σε μιαν εφτομάδα να εν αποστολή...  

Ξαφνική 

..."αγάπη" τζιαι "εγκώμια" για τον μοναδικό ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ τον τελευταίο τζιαιρό από κερκιδέλλι τζιαι μπάλα. Νάμπον (ψευτο)μάγκες, έπεσαν τα κλικ σας τζιαι ήρτετε να γλύψετε να πέρκει πιάτε το κάτιτις σας?  

Στα κητρόμηλα μου πάντως, να μείνετε τζιαμέ να σαπίσετε. Εμείς εν θέλουμε με εγκώμια, με άγιους δομέτιους, με μακεδονίτισσες, γιατί πάμε μάππα για την καύλα μας. Αντιληπτόν? 

Στιγμές  

...απόγνωσης έζησεν ο Λόρδος σας αγαπητοί μου αναγνώστες μετά τα δημοσιεύματα ότι η Κύπρος εν θα πάει φέτος στην Euro-βύζων. Μα πάτε καλά ποτζεί στο ΡΙΚ? Γίνεται Euro-βύζων χωρίς Κύπρο? Το ουίσκι μου γλίορα τζιαι έπιασεν με το πατατράκ πάλε...  

Ευτυχώς εμπήκεν μια τάξη τζιαι η Κύπρος εννα λάβει κανονικά μέρος στον διαγωνισμό, πάντα μέσα σε πλαίσια λιτότητας. Εγώ πάντως γουστάρω τούτη την λιτότητα. Λιγότερα έξοδα, λιγότερο ύφασμα για τα φορέματα των "τραγουδιάρων". Μόνο μεν μου στείλετε τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου γιατί ο Πιτσικλίδης εννα παραιτήσει την προεκλογική εκστρατεία τζιαι εννα πιάσει την euro-εκστρατεία για προώθηση της Κυπριακής συμμετοχής. Ποιος ακούει τον Φούλλη μετά...   

'Ωρες 

...αγωνίας έζησε τζιαι το γατάκι η Έλλη Κοκκίνου, αφού στο Νιού Γιόρκ το αεροπλάνο της εττούμπαρε με ένα άλλο αεροπλάνο μέσα στον αεροδιάδρομο. Άσε μας κουκλίτσα μου... εμείς δαμέ να δεις καρδιοχτύπια που κάμνουμε κάθε εφτομάδα. 

Τωρά που ανάφερα την Κοκκίνου, μεν ξεχάσετε να κάμετε κράτηση για τον χριστουγεννιάτικο χορό της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ με καλεσμένη τον Μαραντόνα της ελληνικής μουσικής σκηνής, Έλλη Κοκκίνου. Πριν βιαστείτε να σχολιάσετε ρε ανώριμοι να σας θυμίσω ότι ο Μαστραππάς έφερεν σας τον Αλαμπί του πενταγράμμου, τον Χατζιηγιάννη. Γι' αυτό σσσ (νουέβο...) τζιαι κάμετε κράτηση δίπλα που το τραπέζι μου. Ο "Λόγου του Αληθές", ο Ντζορέ (50-50) τζιαι οι φάΧΧΧτορες θα είναι παρά το πλευρό μου, ο Χούλις, ο Ντέβιλ τζιαι ο Χαμένος παραδίπλα...

Επίσης να σας θυμίσω ότι η ΟΜΟΝΟΙΑΚΚΑ έφκαλε σε κυκλοφορία 2500 λαχνούς εισφοράς αξίας 20 ευρώ τζιαι ο νικητής της κλήρωσης κερδίζει ένα Smart MHD. Έλα να βλέπω τα 20ευράάά... πάρε πάρε πάρεεε... 

Πολλά 

...πράματα εν έχω να γράψω για το τελευταίο θέμα του εβδομαδιαίου Λόρδου Είρων. Άλλωστε εκάλυψεν με σε μεγάλο βαθμό ένα άρθρο που τα παιδιά της ΘΥΡΑΣ 9 τζιαι μπράβο τους. Πολλά λλίοι άνθρωποι γίνονται σύμβολα τζιαι τούτο λαλεί πολλά για τον Αλέξη. O "μικρός" (που είναι πλέον τεράστιος) έγινε σύμβολο το οποίο εύχομαι τζιαι ελπίζω να μεν το καπηλευτούν διάφοροι όπως εκάμαν με άλλες παγκόσμιες μορφές τζιαι προσωπικότητες. Το σύμβολο τούτο ΠΡΕΠΕΙ να μείνει αγνό για να συνοδέφκει τους αγώνες εναντίων οποιουδήποτε ατόμου ή συνόλου, επίσημου ή ανώνυμου, που θέλει να ελέγξει τις ζωές μας τζιαι τα μυαλά μας ούλλων εμάς των ονειροπόλων.             

Τα όνειρα μας λοιπόν είναι πλέον ΑΛΕΞΗσφαιρα... και αφού είμαστε ένας στρατός ονειροπόλων, τότε είμαστε και ανίκητοι...    

Stay Tuned

...γιατί εδώ είναι πάντα σηκωμένη... η γραμμή.

 

***ΟΛΟΙ ΦΟΥΤΣΑΛ***

 

Η φωτογραφία της βδομάδας

 

Το τραγούδι της βδομάδας

Το βίντεο της βδομάδας

 "...μαγεία..." 

 

      Με εκτίμηση και ΟΜΟΝΟΙΑ

     Λόρδος Είρων

lordoseirwn@gmail.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Λόρδος Είρων

Follow Kifines