Λόρδος Είρων 10/05/12


10 May 2012, 12:49 p.m. lordoseirwn

Τα σέβη μου αγαπητοί ΚΗΦΗΝΕΣ,

Μποϊκοτάρουμε

…κάθε αλλόθρησκο Μ.Μ.Ε. που έχει σκοπό να βλάψει την ομάδα μας, είτε είναι εφημερίδα, είτε περιοδικό, είτε ιστοσελίδα, είτε τηλεοπτικό κανάλι, είτε ραδιοφωνικός σταθμός. ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ τους ΠΑΝΤΕΣ και τα ΠΑΝΤΑ οργανωμένα και μαζικά.

Επίσης, πετάσσουμε τους αποκωδικοποιητές της apoerLTV στην ανακύκλωση. Πράσινη ανάπτυξη λέμε. Go green, ανακύκλωσε και συ το χαζοκούτι.

Παράλληλα στηρίζουμε φανατικά τα ΟΜΟΝΟΙΑτικα και καταΠΡΑΣΙΝΑ sites, όπως το www.omonoianews.com, το www.kifines.com, το www.trifylli.net και ακούμε καθημερινά www.kifines.com/radio. Εκεί που οι άλλοι κωλώνουν, αναλαμβάνει ο ΛΑΟΣ.

ΕΓΕΡΘΗΤΩ

…ΡΕ. ΑΠΑΙΤΩ ΣΑΝ ΘΚΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΡΔΟ ΕΙΡΩΝ, ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΖΙΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΘΚΙΑ ΣΤΑ ΖΗΝΗΣΣΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΡΕΕΕΕΕ? ΟΥΛΛΟΙ…

Υ.Γ. ανοίξετε τα μμάθκια σας στην Κύπρο επειδή τα ίδια θα ζήσουμε με το αποΕΛΑΜ (ψόφο).

 Επιτέλους

…νίκη πάνω στους μελλοθάνατους. Μια καλή ΟΜΟΝΟΙΑ με διαιτησία «δίκαιη» εκαθάρισεν τους ΚΟΠρίτες τζιαι τα κοτσιρούθκια τους. Μια νίκη που έφερε ηρεμία στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά άφησε μια πικρή γεύση αφού μετά το τέλος του αγώνα ούλλοι μας εκάμαμεν ένα flashback στους χαμένους βαθμούς στο 94’ και όχι μόνο.

Ααααα ρε ΟΜΟΝΟΙΑ μου τι μας κάμνεις. Εκάμαμε δώρο του Παμπουίνου ένα πρωτάθλημα που θα βοηθούσεν πολλά σε διάφορα θέματα. Να μεν του κάμουμε τζιαι το κύπελλο.

Ο Τράττος εννα διαιτητεύσει ξανά άραγες σου? Πάντως εν θα μου λείψει καθόλου. Πολλά αργά αποφάσισε να σφυρά ό,τι θωρεί. Δεν ξεχνώ ρε μαλακισμένο.    

 Χαρές

…πανηγύρια και… στρινγκάκια στην πικλούπολη (γουστάρω πίκλα) και πρώτη μούρη στο καβούρι ο Πάμπος που την Γαλάτα. Κάτι για Τούρκους της 9 και κάτι για μουννιά ξεστόμιζε ο άτιμος. Εννε λλίο πράμα να πιάνεις πρωτάθλημα με μια ομάδα που είχε να δει χαρά στα σκέλια της εδώ και 44 χρόνια.

Αφού να φανταστείτε, στο τελευταίο τους πρωτάθλημα, ο Μαυρουδής (όχι ο προπονητης της φουτσαλικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ) ήταν αμούστακο παλλικάρι τζιαι είσσιεν τα μαλλιά του κουρεμένα καππελλάκι, τα computer ήταν μεγάλα σαν ένα διώροφο κτήριο τζιαι ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β’ έπαιζεν μάππα ακόμα.  

Άτε, εύχομαι το επόμενο να το δούμε σε ολόγραμμα τζιαι σε 4D.

 Κάττοι Νο.1

…θα έχουμε το Σάββατο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Καλό ματς για προθέρμανση του τελικού, τζιαι για τον κόσμο (στα πράσινα στέκια) τζιαι για την ομάδα.

Ελπίζω να μεν τιμήσουν με πλακέττα (αν τζιαι κάτι άκουσα) τους φετινούς πρωταθλητές του παρασκηνίου γιατί εννα πεταχτώ μες το γήπεδο, να την αρπάξω τζιαι να την φορίσω του Μιλτή. Παιχτρόνια μεν τολμήσετε να παραταχθείτε για αψίδα επειδή μετά που εννα φορίσω την πλακέττα του Μιλτή εννα πέσω ττάκλιν τζιαι όποιον πάρει ο Λόρδος.

Φέρτε το νου σας τζιαι εσείς τζιαι η ΡΕΣΠΕΚΤ διοίκηση. Ο κόσμος εν ξεχάνει τα καραγκιοζιλλίκκια του πρώτου γύρου τζιαι τα διάφορα συνθήματα. Κορόιδα αν σας αρέσκει εσάς να φαίνεστε εμάς εν μας αρέσκει.      

Κάττοι Νο.2

…εννα έχουμε στις 16 Μαΐου. Τελικός κυπέλλου βλέπετε τζιαι η δίψα μας για κατακτήσεις εν σβήνει ποττέ. Οι κάττοι εφκάλαν γλώσσα καμπόση τελευταία τζιαι επιβάλλεται να τους την κόψουμε αφού εν το κάμαμε νωρίτερα. 

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ρε ΟΜΟΝΟΙΑτικα τζιαι τα μυαλά στα κάρβουνα. Με τους ερασιτεχνισμούς της ψευδοδιοίκησης στο θέμα των ΠΡΑΣΙΝΩΝ φανελλών τζιαι τις φτηνές δικαιολογίες εν θα ασχοληθώ. Απλά να σας παροτρύνω να αφήσετε στην πάντα τις άσπρες σας τζιαι τις άσπρες που θα σας δοθούν. Κυριότερα όμως αφήστε στην πάντα τις διάφορες φανέλλες μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων τζιαι εθνικών ομάδων. Μόνο ΠΡΑΣΙΝΑ, ούλλοι ΠΡΑΣΙΝΑ, τα πάντα ΠΡΑΣΙΝΑ. Εγώ πάντως ήβρα τζιαι την περούκκα μου, τζιαι τα ΤΡΙΦΥΛΛΕΝΙΑ γυαλιά του ήλιου μου τζιαι τις σημαίες μου.

Παμπούλλη μου να ξέρεις πως εννα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες τζιαι με πούτσες σαν κατάρτια (εννα φροντίσει η Στικούδη για τούτο γαμώ το μοντέρνο ποδόσφαιρο σας γαμώ).

Υ.Γ. Πεινάς μάνα μου? Εννα φάεις καλά…

Εμφανίστηκε

…πάλε ο απολιθωμένος Hitler στην κερκίδα των «απολιτίκ» και εκ νέου τα ΜΜΕ μας εκάμαν τα γαργάρα. Εν τζιαι περιμένω κάτι που λλόου τους, αλλά περιμένω που τους νοσταλγούς του να ακολουθήσουν πιστά τα βήματά του.  

2-3 βήματα κουβέντα ένι.

Πιστολάκι-σφαιρούδα-μπάμ… και σύντομα θα μπορείτε να ανταμωθείτε εν τόπο χλοερό.

 Βραβεία

…ΚΟΠριάς. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Σόρρυ εν μπορώ να γράψω κάτι άλλο.

 Εκπομπή

…60 λεπτά τζιαι Χρύσανθος Τσουρούλλης. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Εξυγίανση ρε copy-pasteμου, ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ. Ναι είσαι μεγάλος και μπορείς. Συνέχισε τον αγώνα ρε πελλό μου. (ΛΟΛ)

Χ.Γ.

…να πιάσεις την τσούλλα την Σ.Σ. να την μπίξεις του κώλου σου τζιαι μετά αυτοκτονάτε να καθαρίσει ο τόπος τζιαι να πνάσει τζιαι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Εν εμπορούσες να μεν μιλήσεις ρε γαμημένε.

Εν ησυχάζουμε που τούτους ρε. Μιαν ο κκίπηρος τζιαι μιαν ο αμπάλατος ο κομματικός. Ενόμιζα πως η μ.Χ.Γ. εποχή ήταν να ενι πιο χαλαρή τζιαι άνετη αλλά εν άντεξεν ο ππεζεβέγκης να μεν μας ανεβάσει την πίεση.

Έχουμε

…τζιαι τελικό Futsal σήμερα α!!! Ξεκινούμε το γλέντι με αλκοόλ τζιαι κάρβουνα που τα πόψε. Πάμε να πανηγυρίσουμε ΠΑΛΕ το double, να ευχαριστήσουμε ΠΑΛΕ τον Ζυμαρά τζιαι τα υπόλοιπα παιθκιά του futsal τζιαι να βράσουμε για τις 16. Ένας πιο σημαντικός λόγος της παρουσίας μας εν το οικονομικό. Το τμήμα χρειάζεται την στήριξη του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ αφού ανήκει στην ΟΜΟΝΟΙΑ τζιαι θυμίζει ΟΜΟΝΟΙΑ παραπάνω που τον κανονικό τον φούρπον. Σαν Λόρδος Είρων ήταν πολλές οι φορές που εγόραζα εισιτήριο εισόδου αν τζιαι μπορούσα να δείξω το εισιτήριο διαρκείας που κατέχω. Το τμήμα τζιαι όσοι το αποτελούν αξίζουν το τζιαι χρειάζουνται το για να συνεχίσουν να υπάρχουν τζιαι του χρόνου. Ραντεβού τζιαμέ λοιπον με ΠΡΑΣΙΝΑ.   

StayTuned

…γιατί εδώ είναι πάντα σηκωμένη... η γραμμή.

 ***ΟΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΑ***

Η φωτογραφία της βδομάδας

«…μάππαν τζιαι φούτσαλ…»

Το τραγούδι της βδομάδας

Το βίντεο της βδομάδας

Με εκτίμηση και ΟΜΟΝΟΙΑ,

Λόρδος Είρων (Αθλητικός Παράγοντας).

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Λόρδος Είρων

Follow Kifines