Λόρδος Είρων 20/12/13


20 Dec 2013, 8 a.m. lordoseirwn

Χαιρετώ τους βασανισμένους,

Τέλος πρώτου γύρου, που ετέλειωσε όπως άρκεψε. Με κατεβασμένα τα σώβρακα... 

Το τι έγινε την Δευτέρα, προσπαθώ να το ξεχάσω. Αλλά εν χωνέφκεται για κανένα λόγο. Όμως... έτσι εν τούτα...

20 χρόνια, 20+ προπονητές, αλλά ο παρονομαστής εν πάντα ο ίδιος. Τζιαι εννοείται ενναν ο ίδιος, αφού κανένας εν κόπτεται να αλλάξει τα στοιχεία της εξίσωσης ούτως ώστε τζιαι ο παρονομαστής να εν διαφορετικός. 20 γαμημένα χρόνια, η λύση ήταν η απομάκρυνση του εκάστοτε προπονητή. Άλλες φορές δικαιολογημένα, άλλες φορές αδικαιολόγητα. Το αν σωστά έφυε ο Τόνυ, ο καθένας κρίνει το όπως ξέρει.   

Τζιαι εν τούτο που μου την σπάζει. Το ότι ο καθένας κρίνει το ΟΠΩΣ ξέρει. Ναι, έκαμε τραγικά λάθη ο Τόνυ, όχι μόνο στο ματς με τον βόθρο, αλλά θεωρείτε ότι ήταν η λύση στο πρόβλημα της Ομόνοιας η απομάκρυνση του Τόνυ τζιαι τον βοηθών του? Ας σκεφτούμε για μια φορά λογικά ούλλοι μας τζιαι ας γίνουμε η ευχή τούτης της ομάδας και όχι η κατάρα, όπως σωστά είπε ο Τόνυ κάποτε στην πρώτη του θητεία. Κατάρα εν άλλοι και όχι ο κόσμος. Ας τους αφήσουμε μόνους τους.    

Έσσιει κανένα που εν το θωρεί ότι διοικούν μας ανίκανοι? Έσσιει κανένα που εν πιστέφκει ότι στις εκλογές του Μάη εννα ξαναφκούν στην διοίκηση του σωματείου παρπατητοί? Να μου φκαίνει ο άλλος ο κκιοφτές της ΕΔΟΝ να μου λαλεί να μεν έχουμε διχόνοια στην ΟΜΟΝΟΙΑ? Αφήκετε ΟΜΟΝΟΙΑ εσείς του ΑΚΕΛ για να έχουμε διχόνοια? Πλέον αφήκετε μόνο τα κόκκαλα της, ασελγήσετε πάνω στο πτώμα της σαν γύπες, εν έμεινε τίποτε άλλο να φάτε που την ΟΜΟΝΟΙΑ, τζιυλάτε τις παραγεμομένες πούντζιες σας πάρακάτω.  

Εννα έχουμε αλλό ένα τσιάνς να αλλάξουμε καταστάσεις σε λλίους μήνες. Ας μεν το πετάξουμε στα ποσκούπιδα ΠΑΛΕ. Γιατί μαζί του να πάμε να πεταχτούμε τζιαι μεις...

Αα τζιαι Τόνυ, μεν κρατήσεις το στόμα σου κλειστό. Άνοιξε το τζιαι θάψε τους ούλλους μήπως τζιαι έτσι ξυπνήσει ο αποχαυνωμένος κόσμος μας.    

Πέραν τούτων των θεμάτων, έχουμε αλλό ένα ντέρμπι το Σάββατο, κόντρα στην λατρεμένη μας ανώμαλη. Το παραπάνω χάζι εν η ανακοίνωση των μαθητών, που μιλά για τριάρες τζιαι για pre-games στο «Χριστάκης Φωτίου» Club στη Λάρνακα, στα Πολεμίδια Club και στο «Famagusta Ghetto» στο Ξυλοφάγου... Chicken Empire λαλώ σας, οι δυνάστες της νύχτας.

Κουκλίτσες μου, κάμνετε παντές τζιαι εν ξέρετε με τι έσσιετε να κάμετε. Όσα προβλήματα τζιαι να έχουμε, όσο ντεκαβλέ τζιαι να ενι η φάση στην ΟΜΟΝΟΙΑ, η ταρίφα εν ταρίφα, εν στάντινγκ όρντερ (σσιαιρετάτε Οκκάες, Μιλτίες κλπ κλπ). Θα έρτετε, να αρπάξετε 4 βιλλομακάρονα, τζιαι θα πάτε στον γαμώσσιστο. Απολογούμαι για την γλώσσα που χρησιμοποιώ, είσαστε τζιαι μαθητές. Μπορεί να μου κάμει πρόβλημα ο σύνδεσμος γονέων...   

Μιας τζιαι τελειώνει το 2013 τζιαι εν θα έχουμε το τσιάνς να τα ξαναπούμε, να σας ευχηθώ χρόνια πολλά, ΠΡΑΣΙΝΑ τζιαι καλά. Να περάσετε όμορφα τις γιορτές με τις οικογένειες σας, να φάτε, να πιείτε, τζιαι προπαντός να έσσιετε τον νου σας στους δρόμους. Με τη νέα χρονιά χρειαζόμαστε όλοι στην μάχη ενάντια στον εσωτερικό εχθρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η στήλη "Λόρδος Είρων" κάπου δαμέ ολοκληρώνει μια παρουσία 2,5 χρόνων στο kifines.com. Είχαμε τζιαι καλές τζιαι κακές στιγμές, εγώ εννα κρατήσω τις καλές. Θα τα λέμε βέβαια μέσα-μέσα με κανένα στάτους στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης τζιαι στο φόρουμ. Ευχαριστώ τους μαστόρους για την ανοχή τους τζιαι την παραχώρηση του πεδίου έκφρασης.   

Αποχαιρετώ σας με ένα μαγικό τραγούδι τζιαι ένα βίντεο με αποδεικτικά στοιχεία για το «Famagusta Ghetto» αχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα σόρρυ αλλά εν μπορώ να μεν γελάσω αχαχαχααχαχα...

 

Η φωτογραφία της βδομάδας

                                                         "...ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ..." 

Το τραγούδι της βδομάδας

 

Το βίντεο της βδομάδας

            "...Χριστάκης Φωτίου Club,  Πολεμίδια Club και Famagusta Ghetto ον τούρ..." 

 

 ΟΜΟΝΟΙΑ ρε

Λόρδος Είρων

  lordoseirwn@gmail.com

 

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Λόρδος Είρων

Follow Kifines