Λόρδος Είρων 17/05/13


16 May 2013, 11 p.m. lordoseirwn

Τα σέβη μου αγαπητοί ΚΗΦΗΝΕΣ (για τελευταία φορά), 

Βέβαια 

...που εμένα εν θα πνάσετε εύκολα. Ούλλο τζιαι κάποια μαλακία θα στέλνω υπό μορφή ΣΜΣ στους μαστόρους της σελίδας για να σας την... βάλλουν φέισμπουκ, τουίτερ, γιου τιουμπ, φόρουμ, και όλα τα συναφή συμπαθέστατα μέσα "κοινωνικής" (παρα)δικτύωσης. Που την άλλη όμως δεν σας υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω στην αρθρογραφία με την έναρξη της επόμενης ποδοσφαιρικής (ή αθλητικής αν θέλετε) περιόδου. Η αλήθκεια ένι ότι εκουράστηκα κάπως τζιαι ότι ο φετινός Λόρδος Είρων εν εθύμιζε σε πολλές περιπτώσεις τον περσινό. Θα κάμω την αυτοκριτική μου, θα γεμίσω της αλκαλικές μπαταρίες μου τζιαι θα αποφασίσω. 

Μέχρι να αποφασίσω όμως, φυλάξετε κάπου την επόμενη παράγραφο-"ευαγγέλιο" τζιαι κάμνετε την σσιέαρ μέσα-μέσα για να υπενθυμίζουμε σε κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτη ποιοι μας πολεμούν τζιαι για να θυμίζουμε σε κάθε αλλόθρησκο βρομισμένο σκατά τη δύναμη του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ!   

Μποϊκοτάρουμε

...κάθε αλλόθρησκο Μ.Μ.Ε. που έχει σκοπό να βλάψει την ομάδα μας, είτε είναι εφημερίδα, είτε περιοδικό, είτε ιστοσελίδα, είτε τηλεοπτικό κανάλι, είτε ραδιοφωνικός σταθμός. ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ τους ΠΑΝΤΕΣ και τα ΠΑΝΤΑ οργανωμένα και μαζικά. Επίσης, πετάσσουμε τους αποκωδικοποιητές της apoerLTV στην ανακύκλωση. Παράλληλα στηρίζουμε φανατικά τα ΟΜΟΝΟΙΑτικα και καταΠΡΑΣΙΝΑ sites, όπως το www.omonoia.com.cy, το www.omonoianews.com, το www.kifines.com, το www.trifylli.net, το www.omonoialive.com, το www.gate9.com.cy και ακούμε καθημερινά www.kifines.com/radio.

Εκεί που οι άλλοι κωλώνουν, αναλαμβάνει ο ΛΑΟΣ.

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε την λίστα μποϊκοταρίσματος επιχειρήσεων που έχουν άμεσα και έμμεσα σχέσεις με το σκατό.

Πέρσι 

....στο τελευταίο μου άρθρο ρε ΚΗΦΗΝΕΣ μου, έγραφα ότι επεράσαμε πολλά τζείνη τη χρονιά. Που να ήξερα τι θα μας επιφύλασσε η φετινή. Είχα κάτσει τζιολάς τζιαι έκαμα έναν απολογισμό με όσα πρόσωπα τζιαι όσα θέματα επεράσαν που την στήλη σε τζείνη την πρώτη χρονιά του Λόρδου Είρων. Μεν περιμένετε να κάμω το ίδιο τζιαι φέτος. Επέλεξα όμως με μια φωτογραφία, ένα τραγούδι τζιαι ένα βίντεο να περιγράψω όσα ενιώσαμε τζιαι όσα εζήσαμε φέτος. Νομίζω οι επιλογές μου εν πετυχημένες...

Πέραν 

...των γενικών θεμάτων της χρονιάς όμως, έχουμε τζιαι θεματολογία της βδομάδας. Είχαμε ένα σσιόου από τον Βασιλάκη, την Αγγέλα, τον Βίκτωρος τζιαι την αστυνομία την περασμένη βδομάδα. Οι εντολές των τριών ήταν γνωστές και ξεκάθαρες πριν το παιχνίδι. "Αφού εν εκαταφέραμε με τα άδικα κεκλεισμένων, τα γελοία πρόστιμα τζιαι τα κριτήρια να τους κλείσουμε, ας τους αφήσουμε εκτός Ευρώπης" εσκεφτήκαν οι ΚΟΠρίτες τζιαι λοιποί αντι-ΟΜΟΝΟΙΑτες πολιτικοί. Επίσης, εννα ήταν κρίμα να γράψει η ιστορία ταπεινωτική ήττα στην φιέστα του ψευδοπρωταθλήματος που εκλέψαν. Τζείνο που εν εμπορούσαν να αποτρέψουν ήταν το πάρτι του ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ στο βόρειο πέταλλο, απέναντι σε 3 ψιλογεμάτες κερκίδες από κότσιρα που εβρομοζολούσαν μπόχα τζιαι σκατίλλα.

Ναι καλά έγραψα, ψιλογεμάτες κερκίδες. Πάει περίπατο η προσπάθεια του Χατζιηκκιοφτέ να μας πείσει ότι υπήρξε προπώληση 15.000. Άτε να δεχτώ ότι κανένας σκατάς εν επήε να γοράσει εισιτήριο την μέρα του αγώνα που τα εκδοτήρια. Οι υπόλοιποι που λύφκουντε για τις 15.000 που επήαν? Επάτησεν τους κανένα παπούτσι η τροχός αυτοκινήτου? Μάλλον τούτο ένι. Τόσοι καράολοι στους δρόμους, ούλλο τζιαι κάποιοι επατηθήκαν στην πορεία. Κρατςςςςςς...

Όσο για την αστυνομία πρέπει να εμάχουνταν να συνάξουν τους πατημένους καράολους τζιαι γι' αυτό εκαθυστερήσαν 10-15 ολόκληρα λεπτά να εμφανιστούν στο γήπεδο μετά το σφύριγμα της λήξης. Καλά κύριε Ιωνά μου μα σοβαρομιλάς? Εσήκωσες τα πλάσματα που τους δρόμους σαν εσυνάαν τους πατημένους καράολους για να τους πάρεις μέσα στο γήπεδο? Εγίνετουν τίποτε πόλεμος δηλαδή τζιαι έκρινες αναγκαίο να τους μεταφέρεις? Όι σιορ, εν γι΄ αυτό που εν πάμε μπροστά. Λάθος αποφάσεις...

Τζιαι 

...αφού το σχέδιο τους για να καταστρέψουν την ΟΜΟΝΟΙΑ οικονομικά, αφήνοντας την εκτός Ευρώπης, εκτελέστηκεν κατά το ήμισυ, εν θα αφήσουν τίποτε στην τύχη στον αυριανό αγώνα-τελικό με την Κούλλα. Πως μπορούμε εμείς σαν ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ να λάβουμε τα μέτρα μας? Μα φυσικά γεμίζοντας το ΓΣΠ το Σάββατο το απόγευμα.

Εσύ ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΟΜΟΝΟΙΑτη που έκαμες φέτος τόσα πολλά για την ΙΔΕΑ της ΖΩΗΣ σου, εννα την αφήσεις μόνη της στην τελευταία φετινή μάχη? Εσύ ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΟΜΟΝΟΙΑτη που εστάθηκες μπροστά της τζιαι επρόταξες ασπίδα τζιαι δόρυ, νιώθεις καλά να τα παρατήσεις τζιαι να υποκύψεις? Εν σου αρμόζει να γονατάς γιατί αν οι παπούδες μας έσκυβαν κεφάλι εν θα υπήρχε ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ σήμερα. Τζιαι κάτι τελευταίο, εν σου αρμόζει η νοοτροπία του "εν πειράζει αν έχασα επειδή τουλάχιστον επροσπάθησα". Είσαι γεννημένος νικητής τζιαι σαν τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίσεις τον αγώνα.

Ραντεβού στην κερκίδα λοιπόν, για το ΤΡΙΦΥΛΛΙ, για το ΠΡΑΣΙΝΟ, για το ΑΣΠΡΟ τζιαι για το 1948!          

Σεβασμός 

...τζιαι υπερηφάνεια για το τμήμα φούτσαλ της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ που εκατέκτησε το 3ο συνεχόμενο ντάμπλ. Μεγάλο επίτευγμα για ένα τόσο φτωχό άθλημα σε έσοδα τζιαι προβολή. Εννα πω κάτι που είπα τζιαι πέρσι. ΟΧΙ στον εφησυχασμό. Η νοοτροπία του πρωταθλητή χτίζεται όταν θέλεις συνέχεια τζι' άλλα τρόπαια. Κουβαλάς το ένδοξο όνομα φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ μου, όμως πρέπει να το υποστηρίζεις. Μέχρι στιγμής κάμνεις το πολλά καλά. Τζιαι πρέπει να συνεχίσεις. Αργά τζιαι σταθερά να χτίσεις την δική σου παντοκρατορία. ΣΕ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!

Παίζει 

...κανένας κκομπλεξικός αντι-ΟΜΟΝΟΙΑτης εντωμεταξύ? Σε καμιά επιτροπή, σε καμιά ιστοσελίδα? Ίσως όμως να είμαι τζιαι λλίο άδικος μαζί τους επειδή φταίει παραπάνω η ΟΜΟΝΟΙΑ σε τούτη την κουβέντα. Επήες τζιαι εζήτησες δάνειο ρε ΟΜΟΝΟΙΑ μου? Ποιος φωστήρας του διοικητικού συμβουλίου το εσκέφτηκε? Δάνειο? Σοβαρομιλούμε? Μα δηλαδή κάποιες φορές φκάλλετε μας έξω που τα ρούχα μας τζιαι μετά έχουμε πρόβλημα με βουλευτές τζιαι ποδοσφαιριστές. Άκου τζει να ζητήσει δάνειο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήμαρτον σου κύριε. Κλείστε το σωματείο τζιαι κανεί. Επήαν να ζητήσουν δάνειο μίσσιμου. Πρωτάκουστο. Ανεπίτρεπτο. Αντιεπαγγελματικό. ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!     

Χρέος 

...εμφανίστηκε στους ισολογισμούς της κότας για φέτος. Μια είδηση που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Φαίνεται οι Μιλτίες τζιαι οι Χριστάκιες ευδοκιμούν τζιαι αλλού. Εν πρόκειται να δείξω καμιά συμπάθεια τζιαι καμιά λύπηση σε τούτους που με χλεύαζαν τόσο τζιαιρό για τα οικονομικά μου προβλήματα τζιαι τις προσπάθειες μου. Κανένα έλεος σε όσους ειρωνεύονταν αντί να προσκυνούν την χάρη του μοναδικού ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ. Ελάτε να δούμε πόσα αππίθκια βάλλει ο σάκκος τωρά ρε μαθητούθκια μου. Ελάτε να δούμε πόσες κότες βάλλει ο γουμάς... πίτουρο-πίτουρο γεμίζει το σακκούλλι...    

Υ.Γ. ελπίζω να έμαθαν που το πάθημα μας στην κότα τζιαι να μεν παν να ζητήσουν δάνειο... ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΕΜΕ!!! 

Λαϊκή 

...βραδιά ετοιμάζουν στο κεντρικό φαν κλαμπ στην Παλλουριώτισσα τα παιδιά της ΘΥΡΑΣ 9 σήμερα Παρασκευή. Ο Λόρδος Είρων δηλώνει δημόσια το παρών του. Ελπίζω μόνο να έγινε γερή παραλαβή οινοπνεύματος τζιαι μαρκαδόρων. Το οινόπνευμα για προφανείς λόγους αφού θα συνοδεύομαι (όπως την πρώην γκόμενα του Παντελίδη) από ισχυρές προσωπικότητες του Kifines.Com τζιαι των υπόλοιπων ΟΜΟΝΟΙΑτικων ιστοσελίδων. Οι μαρκαδόροι για να υπογράφω αυτόγραφα στις Λορδίτσες. Είπαμε ααα... μόνο σουτιέν υπογράφω!  

Stay Tuned

...γιατί εδώ είναι πάντα σηκωμένη... η γραμμή.

***Α.Σ.Ο.Λ. 1948***

Η φωτογραφία της χρονιάς

 

Το τραγούδι της χρονιάς

Το βίντεο της χρονιάς

 Με εκτίμηση και ΟΜΟΝΟΙΑ

Λόρδος Είρων

    lordoseirwn@gmail.com

 

 

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΑΕΚ Λάρνακας
Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Λόρδος Είρων

Follow Kifines