Απίστευτο πανί των οπαδών της St. Pauli, για τον Παύλο Φύσσα!


25 Sep 2014, 12:36 p.m. kifinescom

Την ώρα που στην Ελλάδα, κάποιοι οι οποίοι δημιούργησαν το “Δεν Ξεχνάμε” με σήμα το χαμογελάκι, διοργάνωναν το πανηγυράκι στην πλατεία Συντάγματος πασπαλισμένο με αισχρά συνθήματα του στυλ…“μορφώστε ή ξυπνήστε τους Ναζί” δίνοντας χαρακτήρα “πάρτι” σε μια εκδήλωση που θα έπρεπε να είναι εκ βαθέων αντιφασιστική, οι συνοπαδοί μας στη St. Pauli, μας έβαλαν τα γυαλιά.

Με ένα εκπληκτικό πανί το οποίο με το που αντικρύσαμε στη χθεσινή αναμέτρηση με την Braunsweig ανατριχιάσαμε όλοι, οι φίλοι μας από το Αμβούργο διατράνωσαν με τον πιο δυνατό τρόπο την αντίθεσή τους στον φασισμό.

“ΈΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ” έγραφε το πανό και αυτός ο αγώνας πρέπει να διαρκής. Εξάλλου όπως έχει ειπωθεί…“Αυτοί που ευθύνονται για το ότι ο πόλεμος με το φασισμό είναι τόσο μακροχρόνιος είναι αυτοί που κατά καιρούς του πρόσφεραν ειρήνη”.

Λοιπόν, ο Παύλος δεν πέθανε ούτε γιατί έπεσε από κάποιο δέντρο, ούτε γιατί τράκαρε με το αυτοκίνητο. Δολοφονήθηκε από το χέρι φασίστα! Και κυρίως; Οι δολοφόνοι του δηλώνουν αμετανόητοι. Γι’ αυτό ο κόσμος είναι ανάγκη να εκφράζεται, να διαδηλώνει, να μάχεται. Πόσο μάλλον όταν η μάχη αυτή ξεκινάει από ανθρώπους που έζησαν τον φασισμό και τους Ναζί στο πετσί τους. Αυτό, οφείλει να μας ξυπνάει δυο φορές.

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΖΕΙ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΕ ΟΛΑΚΕΡΗ ΤΗ ΓΗ!!!

Πηγή: stpaulithess.wordpress.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Πολιτική και Ακτιβισμός

Follow Kifines