«Οι μεγαλύτεροι εισαγωγείς επιβλαβών και εθιστικών ναρκωτικών είναι η κυβέρνηση»


6 Jun 2015, 9:13 a.m. kifinescom

Ο Γερουσιαστής που εναντιωνόταν στη κάνναβη έκανε χρυσές δουλειές με κοκαΐνη! (και στη Κύπρο τα ίδια γίνονται)

Σ' ένα φορτηγό πλοίο που συνδέονται με το γερουσιαστής Mitch McConnell έγινε πρόσφατα έρευνα, πριν την αναχωρήσει του από την Κολομβία. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης, το Λιμενικό Σώμα βρήκε 40 κιλά κοκαΐνης.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε ένα σκάφος που λειτουργεί από τη Maritime Corporation, μια εταιρεία που ανήκει στην οικογένεια του Chao Mitch McConnell. Η οικογένεια Chao έκανε συχνά μεγάλες δωρεές στις εκστρατείες του McConnell.

Στην πραγματικότητα, η οικογένεια Chao έχει χρηματοδοτεί το McConnell από τα τέλη της δεκαετίας του 1980. Χρόνια αργότερα, το 1993, ο McConnell παντρεύτηκε την Elaine Chao εξασφαλίζοντας το μέλλον του με την οικογένεια Chao.

Ένα δώρο αξίας κάπου μεταξύ 5 και 25 εκατομμυρίων δολαρίων από την οικογένεια Chao έκανε τον McConnel ένα από τους πλουσιότερους γερουσιαστές στη χώρα το 2008.

Τι κάνει αυτή η υπόθεση ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο McConnell είναι γνωστός ως ένθερμος εχθρός της νομιμοποίησης της κάνναβης.

Το 1996, ο McConnell προωθούσε το νομοσχέδιο "Η ενισχυμένη Πράξη για Κυρώσεις που αφορούν τη κάνναβη", ένα νομοσχέδιο που αποσκοπούσε στην αύξηση της υποχρεωτικής ελάχιστης ποινής για τους ανθρώπους που συλλαμβάνονταν για κατανάλωση κάνναβης.

Ο Λουίς Γκονζάλες, υπεύθυνος στο κολομβιανό Λιμενικό Σώμα στη Σάντα Μάρτα είπε τα εξείς.

"Ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών είναι μια προσβολή για τη νοημοσύνη του αμερικανικού λαού. Υπάρχουν βουνά από στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι μεγαλύτεροι εισαγωγείς επιβλαβών και εθιστικών ναρκωτικών είναι η κυβέρνηση. Οι νόμοι των φαρμάκων που υπάρχουν δεν ισχύουν για τις κυβερνητικές υπηρεσίες που φέρνουν τις ουσίες αυτές στη χώρα μας. Έχουν σχεδιαστεί μόνο για να κρατήσουν όλους τους άλλους έξω από αυτή την εξαιρετικά προσοδοφόρα επιχείρηση και είναι ένας ακόμη τρόπος για να ελέγχουν και να καταπιέζουν τους ανθρώπους.

Τα έχουμε δει όλα αυτά και στο παρελθόν κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης του αλκοόλ, όπου η κυβέρνηση με την επιβολή του νόμου, σε συνεργασία με το οργανωμένο έγκλημα έκαναν χρυσές δουλειές στη μαύρη αγορά. Το ποσοστό της εγκληματικότητας ανεβαίνει, οι φόροι ανεβαίνουν, οι τιμές ανεβαίνουν και η αστυνομία γίνεται πιο διεφθαρμένη, όλα αυτά είναι αναπόφευκτα. Αυτοί είναι στην πραγματικότητα οι συνέπειες που κάθε είδους απαγόρευση προτίθεται να δημιουργήσει.

Για την επίλυση αυτών των προβλημάτων πρέπει να τερματιστούν όλες οι απαγορεύσεις, αυτό θα ακρωτηριάσει τη μαύρη αγορά και θα μειώσει δραστικά τη βία. Αυτό θα μπορούσε επίσης να μειώσει δραστικά την απόσταση από την αστυνομία και το κράτος γενικότερα.

Οι νόμοι για τα ναρκωτικά δεν κάνουν τίποτα για να αποτρέψουν τα προβλήματα των ναρκωτικών στην κοινωνία μας, το μόνο που γίνεται στη πραγματικότητα είναι η αύξηση της βίας, αύξηση στις τιμές και ο στιγματισμός και φυλάκιση των χρηστών."

Πηγή: facebook.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Πολιτική και Ακτιβισμός

Follow Kifines