Ψευδοφιέστα


13 May 2013, noon Resmick

Ο Αρχιεπίσκοπος οικοπέδου δώδεκα και πάσης ΑΟΖ, μας είχε πει ότι η εβδομάδα τον παθών ηταν την προηγούμενη εβδομαδα. Ο αρχιδιαιτητής μας όμως, ο κύπριος κολίνα, Βασιλάκης Δημητρίου, φρόντησε να την επεκτείνει, και να σταυρώσει ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ, σε ακόμα ενα παιχνίδι με το παράρτημα.

Το καμάρι της ομοσπονδίας, μαζί με τους άλλους τρεις υπηρέτες της παράγκας, έκανε τα στραβά μάτια (φτύμμα γλύμμα ο Αβέρωφ) όταν ο αντίπαλος σκόραρε απο καθαρή θέση οφσαϊτ και ακύρωσε καθαρό γκόλ στην ομάδα μας που ισοφάρισε σε 4-4.Επίσης έδωσε πέναλτι μετά απο τριπλό σάλτο του χαρ-αμπαλίδη, και κιτρίνισε επιλεκτικά, τρεις απο τις πιο σημαντικές μας μονάδες έτσι ώστε να μην αγωνιστούν στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι.

Πραγματικά το πανό “Αποέλ εναντίων όλων” δεν μπορούσε να είναι πιο εύστοχο. Κανονικά θα έπρεπε να το έχετε σαν μόττο. Καημένοι λαστιχάριες. Μιά ζωή κατατρεγμένοι απο το κατεστημένο. Μάνα μου σας.

Στην παράσταση του κουτσοκούμνη, βρέθηκαν αρκετοί κατατρεγμένοι λαστιχάριες λοιπόν, για να σηκώσουν το κάλπικο κουππί, της κλειστής λόγω Νίκαρου, Λαϊκής τράπεζας. Οταν κατάλαβαν ότι η φιέστα μάλλον πάει για ξήλωμα, πάλε, φρόντησαν να το ‘τελειώσουν’ το ματσάκι με πρωτεργάτη τον ‘Αγιο’ Βασίλη, ο οποίος ξεδίπλωσε το ταλέντο του, μοιράζοντας πορτοκαλί δώρα στους παίχτες του παραρτήματος και οδηγώντας τους σε μια πανάξια νίκη κόντρα στους κομμουνισταί.

Τι πιο ωραίο απο μια ακόμα κάλπικη νίκη, πρίν απο μια φιέστα για ενα κάλπικο πρωτάθλημα. Του γκουτ το μπι τρου. Όλη η χρονιά σε ενα παιχνίδι. Μπράβο Βασιλάκη πάντα τέτοια.

Μετά το τέλος του ‘αγώνα’ ο MVP των ντέρπυ, Βασίλης, πήγε στα αποδυτήρια για να φρεσκαριστεί, και να ντυθεί αναλόγως για το πάρτι του. Στο red carpet, πριν την απονομή της ττενέκκας του ψευδαθλητή, φωτογραφίθηκε με φίλους της ομάδας της ΚΟΠ και μοίρασε αυτόγραφα σε μικρούς θαυμαστές.

Τον βασίλη έντυσε ο γνωστός οίκος Giorgio Armari.

Στα παναύρκα των πατριωτών που έβγαλαν έξω τα λεφτά πριν το κούρεμα, βρέθηκε και ο μαέστρος τον επιτυχιών, ο άνθρωπος πίσω από τις κάμερες που λέμε, Κωστάκης Κουτσοκούντης. Ο Παπάκης, γέμισε το τρόπαιο με δάκρυα χαρας κατα τη διάρκεια της απονομής, με αποτέλεσμα αυτο να λυγίσει και να σπάσει στα δύο.

Το πουπανινό κομμάτι, θα στηθεί στην τροπαιοθήκη με τα υπόλοιπα κάλπικα τρόπαια, ενω το άλλο, το μακρύ ανέλαβε να το φυλάξει κάπου σκοτεινά και απόμερα ο γελωτοποιός του πρωταθλήματος, πορτοκκαλλί φαρσόκκελος, χατζηβούκκος.Ο Παπακης κουτσοκούντης, καθυσήχασε τους οπαδούς του αποέλ και τους υποσχέθηκε καινούριο τρόπαιο του χρόνου αφου τούτο έσπασε.

Κλείνοντας θέλω να πώ στους πορτοκαλλί power ranger της κοπριάς επιστρατεύτηκαν εκτάκτως, υπό τις οδηγίες του Παπάκη, για να κόψουν την Ευρώπη στην ΟΜΟΝΟΙΑ ότι: Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει Ευρώπη να φακκάτε ίσια πάνω. Τζαι αν δέν πάει, εννα πάτε εσείς. Κάπου αλλού

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Παραμύθια με τον Resmick

Follow Kifines