Μόνο ο Λαός!


8 Mar 2013, 2:38 p.m. GoDDemis

 Πραγματικά είναι στιγμές σαν αυτή που νιώθουμε περήφανοι ως Ομονοιάτες. Το τελευταίο 48ωρο γινόμαστε μάρτυτες ενός άνευ προηγουμένου παλλαϊκού ξεσηκωμού με γνώμονα τη σωτηρία της αγαπημένης μας ομάδας. Μα τι λαλώ; Η Ομόνοια δεν είναι απλώς μια ομάδα. Δεν είναι απλώς ένας σύλλογος, ένα σωματείο. Είναι η ζωή μας, είναι η πρώτη μας σκέψη όταν ξυπνάμε και η τελευταία πριν πάμε για ύπνο. Οι χαρές και οι λύπες που ζήσαμε με την Αγαπούλα έχουν μείνει για πάντα χαραγμένες στις μνήμες μας και δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε αυτό το ιδανικό ποτέ. Οφείλουμε να το παλέψουμε μέχρις εσχάτων για να βοηθήσουμε την Ομόνοια να αναγεννηθεί και να αναδομηθεί χωρίς βέβαια να ξεχνάμε το πώς φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση.

Τώρα όμως δεν είναι αυτό που έχει σημασία. Θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσουν στον Πράσινο Λαό οι φταίχτες, και να είναι σίγουροι ότι δεν πρόκειται να την βγάλουν καθαρή. Τώρα αυτό που προέχει είναι να συσπειρωθούμε. Να συσπειρωθούμε και να γίνουμε μια γροθιά. Σίγουρα δεν βρισκόμαστε όλοι στην ίδια οικονομική κατάσταση, όμως ο καθένας οφείλει ως χρέος σε αυτό το ιδανικό που λέγεται Ομόνοια να συνεισφέρει έστω και το ελάχιστο. Ακόμα και αυτοί που πιστεύουν ότι δεν θα σημαίνουν κάτι τα πέντε, δέκα, είκοσι ευρώ, ας τα δώσουν για το γαμώτο. Ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει κάποιες θυσίες, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα. Ας μην πάμε έξω να διασκεδάσουμε ένα Σαββατοκύριακο, ας παραγγείλουμε ένα ντελίβερι λιγότερο, ας καπνίσουμε ένα πακέτο τσιγάρα λιγότερο. Είναι κάποια μικρά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε να εξοικονομήσουμε κάποια λεφτά, τα οποία μπορούν να παν στο σωματείο. 

Πέρα από τις εισφορές, έχουμε καθήκον να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Οι τιμές τους είναι μειωμένες και προσιτές σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, όπως προσιτή είναι και η κατάρριψη του ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας στην Κύπρο. Πέρα από τα οικονομικά οφέλη για την ομάδα, η συσπείρωσή μας μέσω των εισιτηρίων διαρκείας θα δείξει στους απέναντι ότι δεν πρόκειται να μας ξεφορτωθούν τόσο εύκολα όσο νομίζουν. Ο Λαός στις δυσκολίες γίνεται πιο δυνατός και έρχεται πιο κοντά. Δεν έχει ανάγκη ούτε από Τσάμπιονς Λιγκ ούτε από φιέστες για να έρθει κοντά στην ομάδα του.

Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Τα Γκαντέμικα

Follow Kifines