Αντρέας Δημητρίου: «Παιγνίδι φιάσκο που παίχτηκε μόλις μέχρι το 16'»


3 Dec 2016, 7:44 p.m. kifinescom

Έντονα ενοχλημένος και πολύ καυστικός στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Αντρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε για παιγνίδι φιάσκο

Η κόκκινη στο Καρλίτος και τα δύο αντικανονικά γκολ του αποελ ήταν αρκετά για τον Δημητρίου να χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα και να φέρει προ των ευθυνών τους ακόμη και τους σχολιαστές της PrimeTel για την κάκιστη τους κάλυψη για άλλο ένα εντός έδρας παιγνίδι της ομάδας μας. Χαρακτήρησε "κομάντος" τους Νικολάου και Δημητριάδη για την σημερινή τους διαιτησία και μίλησε με μεγάλο παράπνο για την αντιμετώπιση της ομάδας από την διαιτησία. 

Δεν χρειάζονται ερωτήσεις για ένα παιγνίδι που δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε. Να αναλύσουμε ένα παιγνίδι φιάσκο; Τι να αναλύσουμε; Οφείλουν όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να ξέρουν τους κανονισμούς. Όχι μόνο οι διαιτητές αλλά και οι άλλοι. Όταν υπάρχει ειλικρινή πρόθεση να παίξει την μπάλα ο ποδοσφαιριστής δεν υπάρχει κόκκινη κάρτα. Ας ανοίξουν τα βιβλία διαιτησίας όλοι. 

Ο Πιέρος πέφτει στο πρόσωπο του Παναγή και μετράει το γκολ. Το τρίτο γκολ οφσάιντ. 

Για ποια έξυπνη τακτική του αποελ μιλούμε; Αν αυτό αναφέρεται σε όσα έλεγε και ο Απόλλωνας την περασμένη βδομάδα τότε ναι ήταν έξυπνη. 

Είχαμε μια κλασσική ευκαιρία με τον Χριστοφή που δεν ξέρουμε πως χάθηκε και μετά ήρθε η φάση φιάσκο. Και ακολούθησαν κι άλλες. Την ίδια ώρα παιζόταν το ελ κλάσικο στην Ισπανία και είναι κρίμα που δεν θα μάθουν οι φίλαθλοι εκεί τι συμβαίνει στην Κύπρο. 

Γιατί κρατάμε μια ομάδα με το ζόρι εκεί; Μια ομάδα που παίζει καλά και προσπαθεί δεν έχει δικαίωμα να διεκδικίσει αυτά που αξίζει; 

Οι κορυφαίοι παίχτες του αγώνα είναι δίπλα μας. Ο κύριος Νικολάου και ο Δημητριάδης έκαναν το έργο τους. Πραγματικοι κομάντος και μπράβο τους. 

Αυτό το παιγνίδι για μας δεν έγινε ποτέ και παίχτηκαν μόλις 16 λεπτά. 

Εσείς θα έπρεπε να τοποθετηθείτε. Δεν άκουσα κάποιο σχόλιο για την κόκκινη ότι δεν ήταν. Είσαστε δημοσιογράφοι και θα έπρεπε να τοποθετηθείτε γι αυτό. 

Εμείς δοκιμάσαμε τα πάντα με την νόμιμη οδό. Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε την κατάσταση και όποτε ερχόμαστε να παίξουμε αυτά τα παιγνίδια γίνονται τα ίδια. Κάτι θα κάνουμε γι αυτό. Έγινε μετά και η φάση με το πέναλτι που άλλαξε σε φάουλ. 

Δεν θα βάλουμε τα λάθη μας κάτω από το χαλί. Θα σταθούμε και σ' αυτά και δεν θα επικεντρωθούμε στα της διαιτησίας. Μένουμε πιστοί στο πλάνο μας και συνεχίζουμε. 

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας

Follow Kifines