Τι απέγινε ο Σάββας Κοσιάρης;


16 Nov 2014, 2:41 p.m. kifinescom

Πολλοί είναι οι φίλοι της ομάδας που έθεσαν το πιο πάνω ερώτημα. Η τελευταία του τηλεοπτική ατάκα "Εάν αυτό δεν ήταν φάουλ ας μου πάρουν το μικρόφωνο" άλλωστε προκαλεί πολλούς συνειρμούς. 

Βέβαια η αλήθεια για το τι απέγινε ο (με διαφορά) καλύτερος sportscaster του νησιού, δεν είναι τόσο απλή όσο το συμπέρασμα που έβγαλαν μερικοί ότι κρίθηκε "υπέρ του δέοντος φιλο-Ομονοιάτης". Σε σημείωμα του ιδίου με τίτλο "Στην Κύπρο όχι, στη Γαλλία ναι!", ο ίδιος ο Κοσιάρης ρίχνει φως στην όλη υπόθεση, έστω κι αν επιλέγει να μην ξεσκεπάζει το όλο παρασκήνιο του τερματισμού της συνεργασίας του με την Cytavision. 

Η κυπριακή μονάδα παραγωγής υψηλής ευκρίνειας (HD) Timecode Productions, είναι το καμάρι μιας ομάδας συμπατριωτών μας οι οποίοι επένδυσαν έντιμα τον κόπο και τον μόχθο τους, ατέλειωτα μερόνυχτα, για να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τη δουλειά τους στα κυπριακά γήπεδα και στην τηλεοπτική παραγωγή αγώνων ποδοσφαίρου του παγκύπριου πρωταθλήματος. Δεν είναι του παρόντος να εξηγήσουμε γιατί και πώς αυτή η μονάδα παραγωγής, η μοναδική ιδιωτική μονάδα HD στον τόπο μας,αποκλείστηκε και δεν παράγει δουλειά για τη CYTAVISION.

Παράγει όμως, με μεγάλη επιτυχία, δουλειά για ευρωπαϊκά κανάλια όπως το περίφημο γαλλικό CANAL+, το οποίο κάλυψε με σειρά εκπομπών και παράπλευρων παραγωγών τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-ΠΣΖ για το UEFA Champions League. Ενθουσιασμένοι οι γάλλοι μετέφεραν και γραπτώς τις ευχαριστίες τους για την ποιότητα της δουλειάς της συγκεκριμένης μονάδας. 

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία παραγωγή που έγινε από την Timecode Productions για λογαριασμό της CYTAVISION ήταν ο άτυχος ευρωπαϊκός αγώνας της Ομόνοιας με τη Δυναμό, τον οποίο περιέγραψε ο υποφαινόμενος. Τελευταίος και για μένα….

Καλώς ή κακώς στη Κύπρο δύσκολα μένει κάτι κρυφό. 
Απλά να θυμίσουμε το "σκανδαλάκι" στο ΡΙΚ με πρωταγωνιστή την εταιρία Triple AAA του Κούμα και ίσως τότε να αρχίσουν να εξάγονται χρήσιμα συμπεράσματα. 

Σε ότι αφορά την αναφορά του Κοσιάρη στον αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τη Δυναμό; Όπως και να το κάνουμε, ένα μικρό σπρωξιματάκι για την απόφαση τερματισμού του συμβολαίου της Timecode Production με την Cytavision, το δωσε η ατάκα του υπέρ της ομάδας μας στον τελευταίο και ιστορικό αγώνα που μετέδωσε ο φίλτατος Σάββας. 

Follow Kifines