Τελικά ποιος επιχειρεί τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης;


6 Dec 2014, 1:42 p.m. kifinescom

Θυμήθηκε τα πανό για τον Στάθη ο Πετεβίνος όταν ρωτήθηκε για το θέμα της ρατσιστικής επίθεσης προς τον Ποτέ το περασμέντο Σάββατο.

Παρομίως χθες στο Παπαδόπουλλος όταν ρωτήθηκε για τα παράπονα της Ανόρθωσης από την σφαγιαστική διαιτησία του Τράττου, επέλεξε να θυμηθεί δήθεν επιθέσεις στο χώρο των επισήμων.

Και μετά έχει το θράσος ο τύπος να μιλά για "παραπονιάρηδες" και "αποπροσανατολισμό" και ξέρω γω τι άλλο.

Δηλαδή για να το καταλάβουμε και να το εμπεδώσουμε.
- Όταν μια ομάδα έχει σοβαρά παράπονα από την διαιτησία (δικαιολογημένα), ο Πετεβίνος θεωρεί πιο σημαντικό ένα συμβάν στα θεωρία των επισήμων που ουδεμία σχέση δεν έχουν με το αποτέλεσμα του αγώνα. Εχτός κι αν η επίθεση στέλνει αρνητικά κύμματα ενέργειας από το δεύτερο όροφο του Παπαδόπουλλος κάτω στον αγωνιστικό χώρο!

- Όταν ένας ποδοσφαιριστής δέχεται ρατσιστική επίθεση από μεγάλη μάζα οπαδών με αποτέλεσμα να εκνευριστεί σε τόσο μεγάλο βαθμό που να αντιδράσει και να δεχτεί και την αδικαιολόγητη κίτρινη από το κοράκι, είναι πιο σημαντικό για τον Πετεβίνο το να θυμηθεί τι έγινε πριν...3 χρόνια με τα πανό κατά του Αλωνεύτη! Και στην συνέχεια να τα εξισώσει ως της ίδιας βαρύτητας προβλήματα.

Η αλήθεια είναι Πετεβίνε ότι υπηρετείς την πιο βρώμικη ομάδα του πρωταθλήματος με τη χειρότερη πάστα οπαδών. Και αυτό δεν άρχισε φέτος όταν ανέλαβες το γραφείο τύπου, αλλά εδώ και χρόνια όπου το υπηρετούσες με την πέννα σου.

Με τον ίδιο τρόπο που επιλέγεις να κάνεις deflect τα όσα επαίσχυντα γίνονται στο ποδόσφαιρο με μόνιμο πρωταγωνιστή το παράρτημα της ΚΟΠ, έτσι και τότε ως δημοσιογράφος επέλεγες να κάνεις τον συνήγορο του αποελ αγνοώντας τα εγκλήματα που κατά καιρούς γινόντουσαν εις βάρος των υπολοίπων.

Αλλά να θυμάσαι Νεκτάριε ότι υπάρχει και ζωή μετά την "αποστολή" σου στο αποελ.
Ρώτα και τον "φίλο" και προκάτοχό σου στη φωτογραφία τι καλά τα περνά...

 

Follow Kifines