Σερφά: "Το πράσινο μου πάει πιο πολύ"


23 Jul 2014, 11:12 p.m. kifinescom

Δεν ξεχνάει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε κάθε του δημόσια τοποθέτηση ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Σοφιάν Σερφά και στις δηλώσεις του στο panthrakikos.com δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και πάλι στον Πράσινο Λαό. 

Στο πλαίσιο συνέντευξης του στο σάιτ του Πανθρακικού, ο Σοφιάν ανέφερε ότι: 

Θέλω, πάντως, να ευχαριστήσω θερμά και την Ομόνοια, για τα χρόνια που πέρασα εκεί αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας, για την υποστήριξη που μου παρείχαν. Φαίνεται πως το πράσινο είναι το χρώμα που μου πάει πολύ.

Για την μεταγραφή του στον Πανθρακικό ο πρώην αμυντικός της ομάδας μας είπε τα εξής: 

Από τη στιγμή που αποφασίστηκε η αποχώρησή μου από την Ομόνοια και από τη στιγμή που προέκυψε και το ενδιαφέρον του Πανθρακικού, η ομάδα της Κομοτηνής ήταν η πρώτη μου επιλογή. Οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν πίσω και ο κόουτς Μάντζιος μου έδειξε την εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου και φάνηκε πόσο πολύ με ήθελε ως μια βασική του επιλογή για την άμυνα. Εξάλλου, στην Κομοτηνή πέρασα έναν πολύ όμορφο χρόνο, έκανα πολλούς φίλους και την επισκέφτηκα πολλές φορές. Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να απαντήσω θετικά στην πρόταση του Πανθρακικού, αφού πρόκειται και για ένα κλαμπ υγιές, που συνεχώς προοδεύει και έχει φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον

Διαβάστε περισσότερα στο: 

panthrakikos.com

 

Follow Kifines