Επιπρόσθετος διαιτητής ο Tudor υπό το βλέμμα του Καπιτανή


18 Sep 2014, 3:33 p.m. kifinescom

Σήμερα έπρεπε να είναι η μέρα μας αφού αρχίζουν τα παιγνίδια των ομίλων του Europa League, όμως αντί για μας, αυτός που θα απολαμβάνει το "ταξίδι" θα είναι ο ανεκδιήγητος Ρουμάνος Τούντορ! 

Για όσους είχαν απορία ποια ήταν η στάση της ΟΥΕΦΑ στην κάκιστη διαιτησία του Ρουμάνου που με το έτσι θέλω απέκλεισε την ΟΜΟΝΟΙΑ από το Europa, η απάντηση έρχεται από τον ορισμό των διαιτητών στην αναμέτρηση Standard Liege εναντίων της HNK Rieka.

O Τούντορ θα είναι επιπρόσθετος διαιτητής στην αποψινή αναμέτρηση, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε για το έγκλημα του, αλλά επιβραβεύεται με άλλη μια διεθνή συμμετοχή - με το αζημίωτο πάντοτε. Φαίνεται επίσης και η εγκληματική αδιαφορία του συναγερμικού Λευκαρίτη που από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι καμία διάθεση δεν είχε να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στα διαβήματα της προς την ΟΥΕΦΑ. 

Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα θα είναι ο Κύπριος πρώην διεθνής διαιτητής Κώστας Καπιτανής. Και θα περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον την αξιολόγηση του στον χασάπη του ΓΣΠ... 

Follow Kifines