Καϊάφας εναντίον....protathlima.com!


29 Sep 2014, 12:54 p.m. kifinescom

Εκνευρισμένος παρουσιάζεται ο Κώστας Καϊάφας με το αθλητικό πόρταλ "protathlima.com" όπου γράφτηκε σε ανώνυμη στήλη ότι ετοιμάζει "βόμβα" ο προπονητής σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. 

Με ανακοίνωση του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, ο προπονητής θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: 

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα www.protathlima.com, ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Καϊάφας, έκανε την πιο κάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας:

«Σχετικά με ανώνυμα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα www.protathlima.com, που αναφέρουν πως δήθεν ετοιμάζω ριζικές αλλαγές στην ομάδα, ότι είμαι απογοητευμένος για θέματα που αφορούν τη διοίκηση και πως ετοιμάζομαι να ρίξω... βόμβα, επιθυμώ να ξεκαθαρίσω πως πρόκειται για προβοκάτσια, είναι προϊόν της φαντασίας του συντάκτη τους, είναι αβάσιμα, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις.

Αδυνατώ να γνωρίζω τους λόγους που ο συντάκτης των δημοσιευμάτων, ο οποίος ούτε την ευθύτητα για να τα υπογράψει δεν είχε, χρησιμοποιεί το όνομά μου για να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα μου.

Πρώτο μου μέλημα είναι, με σκληρή δουλειά, να βελτιώσω αγωνιστικά την ομάδα, πάντοτε με τη βοήθεια των συνεργατών μου, των ποδοσφαιριστών μου και του διοικητικού συμβουλίου.

Γνωρίζω ότι χρειάζεται χρόνος, υπομονή και αντοχές για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Όμως έχουμε μεγάλη διάθεση για να δουλέψουμε, αλλά και πίστη ότι θα καταφέρουμε σε βάθος χρόνου να πετύχουμε τους στόχους μας.

Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μείνει δίπλα μας και να γεμίσει το ΓΣΠ στον αγώνα με τον Ερμή. Τον χρειαζόμαστε όσο καμία άλλη φορά».

Follow Kifines