Τα νεύρα του Χριστόδουλου (video)


14 Sep 2014, 11:29 p.m. kifinescom

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του μετά το τέλος του αγώνα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Τριφυλιού, Χριστόδουλος Χριστοδούλου. 

Μιλώντας στην κάμερα της CytaVision μετά το τέλος του αγώνα, το μέλος του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ζήτησε από τον Παύλο Καδή να μιλήσει αυτός για την φάση της αποβολής για να μην δεχτεί η ΟΜΟΝΟΙΑ το πρόστιμο που προβλέπεται για δηλώσεις κατά της διαιτησίας ενώ στη συνέχεια τα έβαλε και με τον δημοσιογράφο γιατί...δεν του άρεσε η ερώτηση. 

Δεχτός και δικαιολογημένος ο εκνευρισμός φίλε Χριστόδουλε, αλλά δεν είναι έτσι που θα προστατευτεί η ΟΜΟΝΟΙΑ. Με το να κρατάμε κλειστό το στόμα μας υπό τον φόβο της τιμωρίας. 

Ο κόσμος περιμένει από το Συμβούλιο του να τα βάλει επιτέλους μ' αυτούς που πρέπει και να αφήσει στην πάντα τα χαζά διχαστικά μέτρα που παίρνει κατά τους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας. Σήμερα είδατε (και πάλι) τον εχθρό. Και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πληρώσει το τίμημα αν δεν βρείτε επιτέλους τον τρόπο να αντιδράσετε όπως πρέπει στα σχέδια των πραγματικών εχθρών του Σωματείου.

Και ελπίζουμε η έκκληση για να τοποθετηθεί ο Καδής για τα εγκλήματα του Παναγιώτου, να ήταν ειρωνική. Γιατί αν είναι να περιμένουμε από τον κολλητό του Γιοβάνοβιτς και σεσημασμένο αποελίστα Καδή για να βρούμε το δίκαιο μας...ζήτω που καήκαμε.

 

September 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines