Τον αποθέωσαν (video)


17 May 2015, 5:47 p.m. kifinescom

Το χρονόμετρο του ΓΣΠ μετρούσε το 43ο λεπτό στον αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Ερμή. Ο Λεάντρο Αλμέιδα Μαρκολίνι βλέπει τον αριθμό με το 44 να υψώνεται στα χέρια του 4ου διαιτητή και ταυτόχρονα να περικυκλώνεται από 9 πράσινες φανέλες.

Όλοι οι συμποδοσφαιριστές του για 5 συναπτά έτη Τριφυλλοφόρου Μαγυάρου έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν αφού ο Λεάντρο σημείωσε σήμερα την τελευταία του εντός έδρας συμμετοχή. Παρατεταμένο χειροκρότημα και το λεγόμενο standing ovation της κερκίδας απένειμαν την δέουσα τιμή σε ένα ποδοσφαιριστή που πέτυχε σχεδόν τα πάντα με την φανέλα της ομάδας μας.

Πρωτάθλημα, κύπελλα και σούπερ καπ είναι η συλλογή τροπαίων που κατέκτησε με την ΟΜΟΝΟΙΑ στην τελευταία 5ετία. Αυτό που του έλειψε περισσότερο ήταν η διάκριση στην Ευρώπη, όμως αυτό δεν αφαιρεί τίποτα από την πολύ επιτυχημένη του παρουσία στην ομάδα μας. Ακόμη και φέτος μετά από πολύμηνο τραυματισμό κατάφερε να είναι αναπόσπαστο μέρος της ομάδας μας και ένας από τους λόγους της ανάκαμψης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά τα Χριστούγεννα.

Με την λήξη του αγώνα στο ΓΣΠ ο Λέο έδωσε συνέντευξη στην Primetel εξηγώντας τους λόγους που θεωρεί ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου γι αυτόν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Σημείωσε ποιες ήταν οι καλύτερες και πιο αξιοσημείωτες στιγμές στην καριέρα του στην ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και τον μεγάλο ανεκπλήρωτο στόχο του στην ομάδα μας.

 

 
Δηλώσεις Λεάντρο - Post Game ΟΜΟΝΟΙΑ Vs Ερμής

Λεάντρο: "Ήθελα πολύ να προκριθούμε σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης για να καεί η Λευκωσία από τον φανταστικό μας κόσμο"Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Λεάντρο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή

Posted by Kifines.com on Sunday, 17 May 2015

 

Jó szerencsét kívánunk Leo!
Muy obrigado!

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Ερμής Αραδίππου

Follow Kifines