Το συγκλονιστικό αντίο του Μπολ


14 May 2014, 9:08 a.m. kifinescom

Στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ έζησε ο εμβληματικός αρχηγός της Σαν Πάουλι, Φάμπιαν Μπολ που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και στο τελευταίο του παιχνίδι συμπαίκτες και κερκίδα του επιφύλασσαν ένα ανεπανάληπτο απόγευμα.

Απόγευμα Κυριακής, ο διαιτητής Κρίστιαν Φίσερ έχει μόλις σφυρίξει τη λήξη του τελευταίου αγώνα της χρονιάς για τη Σαν Πάουλι (Β' Γερμανίας) στο εντός έδρας 2-2 με την Άουε και το... σύνθημα για έναν από τους πιο συγκινητικούς αποχαιρετισμούς παικτών από την κόσμο της ομάδας τους είχε μόλις δοθεί.

Μετά από δώδεκα χρόνια παρουσίας στην ιστορική Σαν Πάουλι, ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας, Φάμπιαν Πολ φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της πριν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και σίγουρα δεν περίμενε ούτε ο ίδιος τις μοναδικές στιγμές που θα ακολουθούσαν. Αρχικά όλοι οι συμπαίκτες του φόρεσαν φανέλες που έγραφαν το όνομά του και είχαν το "17" στην πλάτη, με τους οπαδούς να τραγουδάνε ασταμάτητα το σύνθημα «Fabian Boll, Fußballgott» (σ.σ. Φάμπιαν Μπολ, ο θεός του ποδοσφαίρου).

Μάλιστα εντός του αγωνιστικού χώρου έπαιζε την κιθάρα του ένας μουσικός δίνοντας το... έναυσμα και στον κόσμο της ομάδας, που δεν σταμάτησε να χειροκροτεί όρθιος τον 34χρονο μέσο. Ο ίδιος δεν άντεξε, έβαλε τα κλάματα και κοιτούσε σαστισμένος προς την εξέδρα, ενώ λίγο αργότερα έκανε την εμφάνισή της και η γυναίκα με την κόρη του, την οποία πήρε αγκαλιά. «Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Μου είναι πραγματικά δύσκολο», δήλωνε μεταξύ άλλων ο Μπολ για το ανεπανάληπτο «αντίο» στο κοινό της Σαν Πάουλι.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Follow Kifines