Σαμψών: "Τέρμα στην ανωνυμία" (video)


23 Jul 2014, 2:30 p.m. kifinescom

Πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η συνεδρία της Βουλής, ο βουλευτής του ΔηΣυ και πρόεδρος της επιτροπής νομικών της Βουλής, Σωτήρης Σαμψών, έτρεξε να κάνει ραδιοφωνικές δηλώσεις για την επιτυχία επιβολής του τρομονόμου. 

Από την 1η του Γεννάρη του 2015 θα είναι υποχρεωτική η Κάρτα Οπαδού και θα είναι αναγκαία για την είσοδο ενός οπαδού τουλάχιστον στα στάδια ΓΣΠ, Παπαδόπουλλος και Τσίρειο. Αυτό ψήφισαν σήμερα 31 βουλευτές στην έκτακτη συνεδρία της Βουλής, παρά τις πολλές αντιδράσεις όλων των ομάδων και των οργανωμένων οπαδικών συνόλων.

Στο νομοσχέδιο τάχτηκαν κατά 18 βουλευτές του AKEΛ. Aπουσίαζαν οι βουλευτές Ρίκκος Μαππουρίδης (ΔΗΣΥ), Νίκος Νουρής (ΔΗΣΥ), Πάμπος Χατζηγεωργίου (ΑΚΕΛ), Άγγελος Βότσης (ΔΗΚΟ), Αθηνά Κυριακίδου (ΔΗΚΟ), Σοφοκλής Φυττής (ΔΗΚΟ). Ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου της ΕΔΕΚ, απουσίαζε από την αίθουσα την ώρα της ψήφισης. 

Ακούστε τις δηλώσεις του Σωτήρη Σαμψών για τις πρόνοιες του νομοσχεδίου:

Είναι πάντως άξιο απορίας πως λίγες μέρες μετά την επέτειο της κατάλυσης της Δημοκρατίας από τον πατέρα του βουλευτή, Νίκο Σαμψών, η κλίκα του βενιαμείν Σαμψών και του Ιωνά κατάφερε την κατάλυση της ελευθερίας του ατόμου και άνοιξαν πλέον τον ασκό του αιόλου για το Κυπριακό Ποδόσφαιρο... 

Σημείωση: Η φωτογραφία είναι από εκδήλωση του ΕΛΑΜ εις μνήμη του πραξικοπηματία Νίκου Σαμψών στην οποία ο κ. Σαμψών ο νεότερος, ήταν καλεσμένος. 

Follow Kifines