Μουσιαμμάς ο Φούλης


20 Mar 2015, 5:24 p.m. kifinescom

Λέγεται ότι κάποιος είναι "μουσιαμμάς" όταν πάνω του δεν κολλάει τίποτα. Έτσι ακριβώς κι ο πρόεδρος του ΔΣ Αβέρωφ Νεοφύτου, που παρά τον θόρυβο με τις καταγγελίες Παναγή, συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SigmaLive, ο πρόεδρος του Συναγερμού μετά το αμίμητο "η μάππα μας έλειπε τωρά", συνέχισε το παιγνίδι της πιασάρικης ατάκας αφού σήμερα δήλωσε πως δεν έχει ανάγκη "να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας". Φαίνεται γνωρίζει πολύ καλά ότι η εμπλοκή του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα δεν μπορεί με τίποτα να αποδειχτεί για τον άλφα ή βήτα λόγο, εξού και η αλαζονεία στον τρόπο που αντιμετωπίζει το όλο θέμα και τις σοβαρές κατηγορίες κατά το άτομο του.

Διαβάστε τι απάντησε στις ερωτήσεις για τις καταγγελίες Παναγή στην συνέντευξή του:

Ο διαιτητής Παναγή ισχυρίστηκε ότι κατέχει στοιχεία σε βάρος του προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού. Υποστηρίζει είχατε «πρωταγωνιστικό ρόλο» σε στημένους αγώνες. Χαρακτήρισε τις συλλήψεις που έγιναν στα πλαίσια των ερευνών ως «κινήσεις εντυπωσιασμού». Ισχυρίζεται επίσης, ότι λόγω των ηχηρών ονομάτων που εμπλέκονται, δόθηκαν εντολές για «κουκούλωμα των υποθέσεων».

Δεν μίλησα και δεν θα μιλήσω, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες της Αστυνομίας, να κάνουν τη δουλειά τους οι ανακριτικές αρχές και θα βρω το χρόνο, όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες να μιλήσω. Κοιτάξτε, ζούμε σε μια εποχή που καθημερινά πρέπει ο καθένας να κάνει μια προσπάθεια να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας. Δε θα ακολουθήσω αυτή την τακτική. Με ψυχραιμία, με νηφαλιότητα, θα αναμένω τα πορίσματα των ερευνών. Μόνο τότε, εφόσον ολοκληρωθούν οι έρευνες, θα μιλήσω.

Θα κινηθείτε νομικά για δυσφήμηση εναντίον του Μάριου Παναγή, στην περίπτωση που φανεί ότι οι καταγγελίες δεν ευσταθούν;

Πρώτα, δεν παρεμβαίνω για ένα λόγο αρχής: για να μην εκληφθεί από κανέναν ότι ασκείται πίεση στις ανακριτικές αρχές, είτε για να επισπεύσουν τις διαδικασίες είτε για να μην εξετάσουν εις βάθος την οποιαδήποτε καταγγελία. Δεύτερον, δεν θα προκαταλάβω το τι θα πράξω. Είπα, θα μιλήσω την ώρα που πρέπει.

Απλώς, ένα γενικότερο θέμα θα ήθελα να θίξω. Σε μια εποχή που δικαιολογημένα οι πολίτες και η κοινωνία είναι οργισμένη, που παρακολουθεί την σήψη και τη διαφθορά, να μην πάμε στο άλλο άκρο. Επειδή είναι μια εποχή που ό,τι ρίξεις τον τοίχο κάτι θα κολλήσει, να μην πάμε σε μια αναρχία. Πρέπει ο οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για οποιονδήποτε, με τεκμηριωμένο τρόπο, να τα παρουσιάζει στις αρμόδιες αρχές. Επαναλαμβάνω όμως: Όχι επειδή είναι μια εποχή που ό,τι ρίξεις στο τοίχο θα κολλήσει, να οδηγήσουμε τον τόπο μας σε μια αναρχία.

Αντιλαμβάνεστε βεβαίως ότι συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο, αλλά είναι «μέσα» στα πράγματα και συνεπώς ο λόγος του έχει κάποια απήχηση και γι αυτό προκλήθηκε αυτός ο σάλος. Δεν είναι ένας άνθρωπος που κατέβηκε από το πουθενά για να εκτοξεύσει ύβρεις εναντίον του Προέδρου του ΔΗΣΥ.

Θα μιλήσω την ώρα που πρέπει

Πηγή: sigmalive.com

Follow Kifines