Δεύτερη νίκη για το μπάσκετ


4 Nov 2012, 8:35 p.m. kifinescom

Πάει να τρελάνει κόσμο η καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ αφού σε μια εβδομάδα μέσα, κέρδισε Απόλλων και Αελ και έχει το απόλυτο στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Λίγος ο κόσμος που δεν ξεπέρασε τους 400 όμως υπάρχει πίστη ότι θα κερδίσει οπαδούς το τμήμα.

Φαίνεται ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, το πιστεύουν και θα το παλέψουν για να ξεφύγει η ΟΜΟΝΟΙΑ από τα συνηθισμένα. Ιδιαίτερα φέτος όπου η διαβάθμιση ισχύει, είναι πολύ σημαντικό η ομάδα μας να έχει ανταγωνιστική ομάδα που να καταφέρνει να παίρνει νίκες. Να που όμως καταφέρνει κάτι πολύ παραπάνω από αυτό, αφού κέρδισε πρώτα τον εκ των φαβορί για τον τίτλο Απόλλωνα και λίγες μέρες μετά στην έδρα της, καταφέρνει να κερδίσει και την Αελ, μια παραδοσιακή δύναμη του χώρου. 

Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά στην πρώτη περίοδο όμως με στήριγμα τον Άλλεν κατάφερε να μην αφήσει την Αελ να ξεφύγει μέχρι το ημίχρονο, κρατώντας τη διαφορά στο -4. Η τρίτη περίοδος έφερε την μεγάλη αντεπίθεση και εκτόξευσε τη διαφορά μέχρι και το +14! Μπορεί να είχε λίγη νευρικότητα στο πρώτο μισό της τέταρτης περιόδου όμως στο τέλος κατάφερε να διατηρήσει τη διαφορά στο +8 και να πάρει μια πανάξια νίκη. 

Επόμενος αντίπαλος η ΕΘΑ σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από βδομάδας. 

Η επίσημη ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ: 

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος πέτυχε η καλαθοσφαιρική ομάδα της Ομόνοιας, η οποία επιβλήθηκε στο στάδιο «Ελευθερία» της ΑΕΛ με 67-59, φτάνοντας τους τέσσερις βαθμούς μετά και τη νίκη της στην πρεμιέρα σε βάρος του Απόλλωνα στη Λεμεσό

Κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης ήταν ο Ίγκραμ, ο οποίος πέτυχε 24 πόντους, μάζεψε έξι ριμπάουντ και έδωσε δύο ασίστ, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Τζέρεμι Άλεν. Με το τέλος του αγώνα οι φίλοι της ομάδας μας που έδωσαν δυναμικό παρών στο «Ελευθερία», αποθέωσαν παίκτες, τεχνικό τιμ και όλους τους συντελεστές του τμήματος καλαθόσφαιρας.

 

Follow Kifines