«Ευχαριστώ στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»


17 Nov 2012, 6 p.m. kifinescom

Με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλησε να επικοινωνήσει ο ηγέτης του τμήματος Καλαθόσφαιρας, για να τον ευχαριστήσει για την ψεσινή του παρουσία στο Ελευθερία. Ο Χριστόφορος Χριστοφόρου, σε σημερινή του δήλωση αναφέρει: 

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και σε όλους τους οργανωμένους μας οπαδούς που ψες βράδυ στήριξαν την ομάδα μέχρι τέλους.Τόση προσέλευση σε κλειστό και με τέτοιο πνεύμα είχε χρόνια να δει η Κύπρος.

Ξέρω ότι το κλείσιμο των συρόμενων κερκίδων που παραδοσιακά είναι ο χώρος της Θύρας 9 απογοήτευσε το κόσμο και στέρησε ένα μέρος της δυναμικής του, παρ’ολα αυτά στήριξαν την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και παρά την ήττα χειροκρότησαν μέχρι τέλους τη προσπάθεια μας. Να τονίσω δε ότι όλα, παρόλες τις έξωθεν πιέσεις κύλησαν σε απόλυτο πνεύμα αθλητοπρέπειας και αυτό πρέπει να παραδειγματίσει και άλλα σωματεία για το μέλλον. Εμείς τώρα κοιτάμε την αυριανή μέρα, ήδη η πορεία μας αποτελεί έκπληξη και για μας τους ίδιους, και μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους δεδομένων των συνθηκών.

Καλούμε το κόσμο να μείνει στο πλευρό μας στη συνέχεια του πρωταθλήματος, να στηρίξει το τμήμα και την ομάδα στην προσπάθεια της για παραμονή. Είναι ένας δύσκολος αγώνας αλλά με το κόσμο στο πλάι μας, ενωμένοι και αποφασισμένοι μπορούμε να φτάσουμε αρκετά ψηλά. Ηδη η αποδοχή που έχει αυτή η ομάδα είναι εκπληκτική και το είδατε όλοι χες το βράδυ, ευχόμαστε και ελπίζουμε να συνεχίσει μέχρι τέλους.

Σας ευχαριστώ

Χριστόφορος Χριστοφόρου

 photo: OmonoiaNews.com/Viktoria

Follow Kifines