Χριστουγενιάτικες ευχές


24 Dec 2012, 10:15 a.m. kifinescom

Η Επιτροπή Καλαθόσφαιρας - Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και εγώ προσωπικά, θέλουμε να να ευχηθούμε στους Ομονοιάτες και στις Ομονοιάτισες με την ευκαιρεία των Χριστουγέννων ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και κάθε καλό να έρθει στη ζωή τους.

Το τμήματα Καλαθόσφαιρας και Πετόσφαιρας της Ομονοιας περνούν ίσως ,όπως και το σωματείο μας γενικότερα, την πιο δύσκολή περίοδο στην ιστορία . Μια περίοδο όπου δοκιμάζεται η αντοχή μας ,η πίστη και το κουράγιο πού έχουμε για να κρατηθούμε ζωντανοί και να μπορέσουμε να οδηγήσουμε ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που πρέπει να είναι ,στο βάθρο του νικητή.

Έχουμε πει από την αρχή ξεκάθαρα ότι οι στόχοι μας φέτος δεν είναι άλλοι από την διατήρηση των τμημάτων σε λειτουργία. Σίγουρα ξέρουμε πολύ καλά ότι το να φοράς το τριφύλλι στο στήθος είναι τεράστια ευθύνη και τίποτε λιγότερο από την νίκη δεν μας ικανοποιά, όμως τα δεδομένα είναι δυστυχώς τέτοια που δεν μας επιτρέπουν αυτή τη χρονική στιγμή να βάζουμε τον πήχη πολύ ψηλά.

Εμείς θα συνεχίσουμε και έχουμε την πίστη και την ελπίδα ότι σύντομα θα έρθουν καλύτερες μέρες για την ΟΜΟΝΟΙΑ . Ευχόμαστε η νέα χρονιά να φέρει σε όλους μας ξανά την ελπίδα να φέρει σε όλους μας ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ!!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

Follow Kifines