ΟΜΟΝΟΙΑ - αποελ 0-0


7 Oct 2012, 7:11 p.m. kifinescom

Έχοντας ρίξει το αποελ στο κανναβάτσο και έχοντας τόσες καλές ευκαιρίες, η ΟΜΟΝΟΙΑ μόνο τον εαυτό της έχει να μέμφεται. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν κατά κράτος καλύτερη του αποελ και έχασε τη νίκη άδικα σε ένα παιγνίδι όπου υπήρξαν φάσεις, δύναμη και ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Γράφουμε και ξαναγράφουμε ότι η διαφορά μας από την κορυφή των 7 βαθμών είναι πλασματική. Γράφουμε και ξαναγράφουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δικαιούτο το απόλυτο των βαθμών και κάποιοι μας λένε γραφικούς. Ε ναι είμαστε γραφικοί. Σήμερα ο δείχτης του σκορ έπρεπε να σταματήσει κάπου στο 3 ή 4 υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 

Με την ίδια 11άδα όπως και στο Τσίρειο, έχοντας όμως τον Αγκουιάρ αντί του Ασσίς, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε πολύ δυνατό ξεκίνημα και από νωρίς έδειξε ότι μπορεί να πάρει αυτή το τρίποντο. Τρεις χαμένες ευκαιρίες από νωρίς στο ημίχρονο και καθολική υπεροχή ήταν τα στοιχεία που είδαμε στο πρώτο 20λεπτο. Και θα μπορούσε αυτό να συνεχιστεί εάν ο Λεάντρο δεν γινόταν αναγκαστική αλλαγή. Ο Μαργκάσα που μπήκε στο παιγνίδι χρειάστηκε χρόνο μέχρι να εγκλιματιστεί μεν, όμως η καλή παρουσία των Αγκουιάρ και Σοάρες κράτησαν συμπαγές το σχήμα και παρότι έγιναν κάποια λάθη ατομικά, η γενική εικόνα ήταν καλή. 

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε ΜΟΝΟ η ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο. Ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά, η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε το αποελ με το στυλ που έπαιξε την Αγία Νάπα. Μονότερμα. 

Φρέντι, Χριστοφή, Εφραίμ, Μαργκάσα Σκαραμοτσίνο, Σπούγκιν, Άλβες έχασαν τις δικές τους ευκαιρίες σε διάφορα χρονικά διαστήματα και ακόμη προσπαθούμε όλοι να καταλάβουμε πως χάθηκε αυτή η νίκη. 

Η απόδοση όμως της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν τέτοια, που ανάγκασε τις 13 χιλιάδες οπαδών μας να χειροκροτήσουν όρθιοι την καλή εμφάνιση της ομάδας στέλνοντας το μήνυμα ότι χάθηκε μόνο μια μάχη και παρά το -7 τίποτα δεν έχει χαθεί. Άλλωστε, υπάρχουν άλλες 21 αγωνιστικές με πολλούς διεκδικήσημους βαθμούς στο χορτάρι.   

Τα στιγμιότυπα του αγώνα: 

szólj hozzá: OMONOIA-Apoel (Aspro) Full Highlights

Αγωνίστηκαν: Λεβίτα, Σπούγκιν, Αλαμπί, Σάβο, Σκάρα, Σοάρες, Λεάντρο (Μαργκάσα), Αγκουιάρ(60' Σκέμπρι), Χριστοφή, Εφραίμ, Φρέντι (78' Άλβες)

Κάρτες: Αλαμπί

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας

Follow Kifines