Crvena Zvezda - OMONOIA 0-0


2 Aug 2012, 10:35 p.m. kifinescom

Θετικότατο αποτέλεσμα στο Βελιγράδι! Κράτησε το 0 στην άμυνα και έχασε ευκαιρίες το τριφύλλι για να σκοράρει. Καταχειροκροτήθηκε από 400 τρελαμένους!

Με χίλια ξεκίνησε το παιγνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν επέτρεψε στον Αστέρα να επιβάλει ρυθμό όπως είχε κάνει μια βδομάδα πριν στο ίδιο γήπεδο με την Νάφταν. Με σωστή αμυντική τακτική και φαρμακερές αντεπιθέσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η ομάδα που άγγιξε το γκολ. Ιδιαίτερα η φάση όπου ο Άλβες είχε την ευκαιρία εντός περιοχής μετά από κατέβασμα του Χριστοφή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του αγώνα έστω κι αν δεν κρατούσε μπάλα. Ο Αστέρας ολοκλήρωσε μεν με 66% κατοχή, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η ομάδα που είχε τις 4 τελικές στο τέρμα.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες να ξεκινούν από το 0-0 μεν αλλά με πολύ περισσότερη όρεξη για μπάλα. Ιδιαίτερα το πρώτο 15λεπτο όταν και η μπάλα ανεβοκατέβηκε πάμπολλες φορές στις δύο περιοχές με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι και πάλι η πιο επικίνδυνη ομάδα. Από το 60 και μετά ο Αστέρας ισορρόπησε και παρότι δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο.

Όταν δε βγήκε ο Νούνο Ασσίς που είχε την ευθύνη της κατοχής, η μπάλα πέρασε στα πόδια των Σέρβων. Όμως και πάλι η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειχνε να είναι η ομάδα που στην κόντρα επίθεση είχε τον τρόπο να γίνει επικίνδυνη.

Το τελικό αποτέλεσμα όπως και η εμφάνιση μας, άφησε ικανοποιημένους τους οπαδούς μας. Έχουμε την πεποίθηση ότι στο ΓΣΠ το οποίο θα φροντίσει ο ΛΑΟΣ να το κάνει πιο καυτό και από αυτό το Μαρακανά, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί και θα πάρει τη πρόκριση. Με σοβαρότητα και καλή τακτική όπως σήμερα, η πρόκριση θα κριθεί από τα πόδια των δικών μας παιχτών

 

Στην 11άδα: Λεόνι, Σπούγκιν, Παβίτσεβιτς, Ντανιέλσον, Σκαραμοντσίνο, Λεάντρο, Σοάρες, Ασσίς, Χριστοφή, Μαργκάσα, Άλβες. 

Τα στατιστικά του αγώνα Crvena Zvezda vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines