Υπάρχει ζωή και μετά το Μάρκο....


2 Jan 2013, 11 a.m. kifinescom

Λύσεις εκ των έσω ψάχνει ο Τονι Σαββέφσκι για να αναπληρώσει το κενό που αφήνει στο χώρο του κέντρου ο Μάρκο Σοαρες. Ετοιμάζεται ο Μαργκασα για να δώσει τη λύση στο ντέρμπι με Άεκ. 

Αν γράφαμε μέσα στο Σεπτέμβριο ότι η φυγή του Σοαρες για ένα μήνα στο Copa Africa θα άφηνε τόσο μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό, μάλλον θα μας βγάζατε τρελούς. Η αποκάλυψη της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ όμως, παρεξηγηθηκε και κατακριθηκε αδίκως στα αρχικά στάδια του πρωταθλήματος αφου στη συνέχεια αποδείχτηκε κάτι παραπάνω απο αναγκαίος στο πλάνο της ομάδας.  

Δυστυχως όμως ο παίχτης αποχωρεί για τη χώρα του και η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει τις λύσεις για τη θέση του αμυντικού μέσου στον πλέον κρίσιμο μήνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Οι επιστροφή του Σκαραμοτσινο ελευθερώνει τον Ρενάτο Μαργκάσα απο το αριστερό άκρο και δίνει την ευκαιρία στον κόουτς να τον προετοιμάσει για τη θέση στο κέντρο. Εκεί αναμένεται να βρεθεί παρτενέρ με τον Λεαντρο και μαζι να χτίσουν το ανασταλτικό αλλά και οργανωτικό κέντρο της ομάδας.  

Αλλες επιλογές, είναι αυτη του Ζοαο Αλβες που ακόμη είναι στο στάδιο της...προσαρμογής ενω μια καλη λύση θα ήταν ο Μπρούνο Αγκουιαρ, αλλα το να πιστεύει κανείς ότι ο Πορτογάλος θα παίξει μπάλα είναι εφαμιλλο του να πιστεύει κανείς στον Άγιο Βασίλη...

Στη θεωρία πάντως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει άλλη μια λύση, αυτη του Χάρη Κυριακου. Ο Χαρης είναι κατά συνθήκην δεξιός μπακ, αφου η θέση του είναι αυτη του κόφτη, παρότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί σ´ αυτήν σε επίσημο αγώνα της πρώτης ομάδας. 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν σταματάει να κοιτάει και εκτός ομάδας για πιθανές λύσεις, μέσω μεταγραφής, αλλα αυτο βρίσκεται σε επίπεδο θεωρητικό. Μέχρι να υπάρχει κάτι το απτό σε ότι αφορά τη χρηματοδότηση του σωματείου, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο παρα να ονειρεύομαστε...

 

Follow Kifines