Συσπείρωση άνευ προηγουμένου


23 Jul 2013, 3:35 p.m. kifinescom

Αν δικαιούται για κάτι να καυχηθεί η Διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι για τα τεράστια ποσοστά συσπείρωσης που έχει πετύχει το τελευταίο 6μηνο. Κι αυτό μεταφράζεται σε τεράστια δυναμική ενόψει του πρώτου επίσημου εντός.

Όταν διαβάζουμε 2 μέρες πριν από αγώνα 2ου προκριματικού του Γιουρόπα, για προπώληση 11 χιλιάδων, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι την Πέμπτη μας περιμένει μεγάλη βραδιά στο ΓΣΠ. Δεν χωράει αμφιβολία ότι στο γήπεδο της πρωτεύουσας θα βρεθούν πέραν των 16 χιλιάδων οπαδών κι αυτό είναι μια μάλλον μετριοπαθής πρόβλεψη. Θεωρούμε ότι εύκολα ο ΛΑΟΣ θα καταρρίψει το ρεκόρ προσέλευσης για προκριματικό γύρο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και αυτό, αν συνδυαστεί με νίκη - πρόκριση θα είναι ο προπομπός για κάτι το πολύ ουσιαστικό και άξιο σχολιασμού. 

Δεν θέλουμε να προτρέχουμε, όμως οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ αναπτύσσει δυναμική εδώ και 6 μήνες. Η φρενήρης πορεία στο πρωτάθλημα, οι επιτυχίες στο οικονομικό κομμάτι, η παραμονή παιχτών κλειδιά στην ομάδα και γενικά η αύρα ελπίδας που βγάζει το Τριφύλλι έχουν φέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε μια χρονιά όπου δεν πανηγύρισε τίτλο και έφτασε στα όρια χρεοκοπίας, να έχει κόψει περίπου 6500 εισιτήρια διαρκείας. Ξεκάθαρη ένδειξη συσπείρωσης του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ που σε συνδυασμό με την μέχρι τώρα προπώληση για τον αγώνα με την Άστρα δείχνουν την διάθεση του κόσμου να γίνει πρωταγωνιστής και τη νέα σεζόν στην πορεία της ομάδας προς τις επιτυχίες. 

Θεωρούμε τον αγώνα της Πέμπτης άκρως σημαντικό για να διατηρηθεί το μομέντουμ και η δυναμική. Μπορεί να μιλάμε για μόλις τον 2ο προκριματικό, όμως όλοι είδαμε ότι απέναντι μας δεν είχαμε μια τυπική ομάδα 2ου γύρου. Ίσως λοιπόν να είναι πρώιμο να μιλάμε για καθοριστικές εξετάσεις, αφού υπάρχουν άλλα 4 ματς για να εκπληρωθεί ο μεγάλος στόχος στο Γιουρόπα, όμως σ' αυτή τη φάση, η νίκη επί της Άστρα μπορεί να δώσει ώθηση για να φτάσει το νούμερο των διαρκείας μέχρι και τα 7000 ως τον αγώνα του 3ου προκριματικού, ενώ θεωρούμε βέβαιο ότι στο επόμενο εντός το ΓΣΠ θα είναι υπερπλήρης. 

Αυτή την συσπείρωση πρέπει να την εκμεταλλευτεί η ΟΜΟΝΟΙΑ προς όφελος της στον αγώνα της Πέμπτης. Από το πρώτο λεπτό του αγώνα όλο το βάρος της κερκίδας πρέπει να πέσει στο να χάσουν την "μπάλα" οι Ρουμάνοι και να έχουν φτερά στα πόδια τους οι δικοί μας ποδοσφαιριστές. Το έχουμε ξανακάνει και γνωρίζουμε τον τρόπο. Γι αυτό όλοι να είναι έτοιμοι. 

Δίπλα στην Βασίλισσα, ψυχή και σώματι, για τη νίκη πρόκριση που θα σημαίνει πολλά. Πάρα πολλά! 

Follow Kifines