Αναμενόμενη η μια επιπλέον στον Ζοσέ (video)


16 Oct 2014, 10:54 a.m. kifinescom

Δεν αποτελεί έκπληξη η πιο κάτω είδηση, αφού η ΚΟΠ που θέλει να το παίζει βασιλικότερη των βασιλέων κάνει ο,τι θέλει με τις ποινές. Έτσι λοιπόν ο Μορέιρα θα απουσιάσει από τα επόμενα 3 παιγνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 

Είναι εξωφρενικά παράλογο όταν το σκεφτείς καλά, ότι η ΚΟΠ στην ουσία έχει αλλάξει τον κανονισμό της κόκκινης κάρτας αφού σε περίπτωση που τιμωρηθεί ποδοσφαιριστής μ' αυτήν το ελάχιστο που θα κάτσει είναι τρεις αγωνιστικές. Κι εμείς που ξέραμε τόσα χρόνια ότι στο ποδόσφαιρο η κόκκινη κάρτα επιφέρει τιμωρία 2 αγωνιστικών ας...κουρευόμαστε! 

Δηλαδή δεν φτάνει που τιμωρείται ο ποδοσφαιριστής στο γήπεδο (πολλές φορές λανθασμένα - καλή ώρα ο Μορέιρα ή ο Στεπάνοφ), παίρνει επιπλέον 2 αγωνιστικές βάσει των κανόνων του παιγνιδιού, έρχεται τώρα η ΚΟΠ και προσθέτει μια, δυο , τρεις ακόμη επιπλέον και τιμωρεί τον ποδοσφαιριστή εις διπλούν! Και όλα αυτά βάσει του τι γράφει ο κάθε κομπλεξικός διαιτητής στο φύλο αγώνος, χωρίς να μπορεί να υπερασπιστεί καν το σωματείο ή ο ποδοσφαιριστής τη θέση του. 

Η απόφαση της Δικαστικής: 

Καταγγελία του Διαιτητή Χρίστου Νικολαϊδη κατά του DA SILVA MOREIRA JOSE FILIPE, ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος στον αγώνα Πρωταθλήματος A’ Κατηγορίας ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΕΡΜΗΣ Αραδίππου/04.10.2014.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποκλεισμός 1 αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο

Αποκλεισμός μιας αγωνιστικής και πρόστιμο. Για μια φάση που δεν έπρεπε να σφυριχτεί καν χέρι. Αυτά είναι που θα εννοούσε ο Τσαγγάρης όταν - ειρωνικά προφανώς - μιλούσε για "κότσια". O Μορέιρα θα χάσει τα παιγνίδια με Δόξα, Αγία Νάπα και Απόλλωνα.

Θυμηθείτε την κόκκινη-φιάσκο που έδωσε ο Νικολαΐδης:

 

Follow Kifines