Δόξα - ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1 (Στιγμιότυπα - video)


25 Oct 2014, 11:03 p.m. kifinescom

Με τέρμα του Κιρμ και με απόκρουση πέναλτι του Γιωργαλλίδη στα τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε το διπλό και πλασαρίστηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας. 

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα: 

Βαθμολογικά η νίκη ανεβάζει το Τριφύλλι αφού η ΑΕΛ έχασε βαθμούς στο ΓΣΖ με αντίπαλο την ΑΕΚ ενώ μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους 3 βαθμούς με το αποελ να έχει βέβαια παιγνίδι τη Δευτέρα. Το ίδιο κι ο Απόλλωνας που είναι πίσω μας 2 βαθμούς στη βαθμολογία με παιγνίδι λιγότερο. 

Και κάπου εδώ ίσως να πρέπει να τελειώνουμε με τα θετικά της 7ης αγωνιστικής αφού τα όσα είδαμε στο Μακάρειο απόψε δεν μπορούν να αφήνουν κανένα ικανοποιημένο. Η χαλάρωση στα τελευταία στάδια του αγώνα, η αδυναμία δημιουργίας φάσεων από τον άξονα και η εξοργιστική συνέπεια της διαιτησίας να τα σφυρίζει όλα εναντίον μας έχουν πραγματικά φέρει στο αμήν. 

Το παιγνίδι του Μακαρείο ήταν πολύ φτωχό σε θέαμα. Ένα ολόκληρο ημίχρονο δεν είδαμε φάση - παρότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δικαιούται να φωνάζει για πέναλτι αλλά και για γκολ ακυρωθέν. Στο δεύτερο είδαμε μπάλα για ένα 20λεπτο με τους παίχτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά το 65 να ρίχνουν κατά πολύ τις στροφές ενώ στα τελευταία στάδια του αγώνα κλώτσισαν με μεγάλη χαλαρότητα σπουδαίες ευκαιρίες για το γκολ που θα τελείωνε το ματς και καπάκι έρχεται και το πέναλτι σε μια φάση που μπορούσε εύκολα να καθαρίσει από το ξεκίνημα της. 

Ο Γιωργαλλίδης όμως έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα - το παραδέχτηκε κι ο ίδιος ότι μελετάει τους αντιπάλους του - και απόκρουσε το εύκολο πέναλτι που παραχώρησε χωρίς δισταγμό ο Νικολάου. Οι ποδοσφαιριστές ανακουφίστηκαν αφού οι προσπάθειες τους παραλίγο να πάνε στράφι, με κύριο όμως υπαίτιο τον δικό τους κακό εαυτό. 

To τόνισε και ο Καϊάφας στις δηλώσεις του ότι η ομάδα δεν ήταν καλή σήμερα ενώ χρειάστηκε και η τύχη για να έρθει το τρίποντο. Και το γνωρίζει και ο ίδιος ότι η τύχη δεν μπορεί να είναι πάντα με το μέρος σου. Στο Τριφύλλι πλέον κοιτάνε τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο την Αγία Νάπα στο ΓΣΠ.

Το γήπεδο θα γεμίσει. Είμαστε σίγουροι γι αυτό. Το θέαμα όμως δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι τέτοιο...

Αγωνίστηκαν: Γιωργαλλίδης, Ράμος (87' Ρούμπιο), Ακουισταπάτσε, Στεπάνοφ (46' Μαργκάσα), Σκαραμοτσίνο, Σερτζίνιο, Ασσίς, Γκριγκαλασβίλι, Φοφανά, Κιρμ (Λομπιανίτζε) , Ποτέ

Σκόρερ: Κιρμ 53'
Κάρτες: Στεπάνοφ, Σερτζίνιο

Το Live Report του αγώνα

 

Τα στατιστικά του αγώνα Δόξα Κατωκοπιάς vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

October 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines