Αντρέας Δημητρίου: «Με τσαμπουκά για τη νίκη»


28 Nov 2014, 1:47 p.m. kifinescom

Παιγνίδι για τους μεγάλους παίχτες χαρακτήρισε το ντέρμπι με το αποελ, ο εκπρόσωπος του γραφείου τύπου Αντρέας Δημητρίου.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Αντρέας Δημητρίου σημείωσε ότι η προετοιμασία στο αγωνιστικό μέρος εξαρτάται τόσο από την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών όπως και από τις ανάγκες του εκάστοτε αγώνα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στο σχήμα με το οποίο θα αγωνιστεί το Τριφύλλι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Είναι ένα ιδιαίτερο παιγνίδι και για τις δύο ομάδες και εμείς θέλουμε να το κερδίσουμε. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα γιατί μέσα από μια νίκη θα βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση ενώ ξέρουμε πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει από πλευράς ψυχολογίας και δυναμικής. Είναι μια καλή ευκαιρία για να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε και για μια ομάδα σαν την δική μας που χτίστηκε από το μηδέν είναι μια ευκαιρία για να βελτιωθούμε σαν σύνολο και σαν μονάδες.

Μια ενδεχόμενη νίκη θα μας δώσει πολλά θετικά. Μόνο θετικά. Όμως άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Σημαντικό είναι το τι θα κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Από τη Δευτέρα υπάρχει πολλή συγκέντρωση για τον αγώνα και έχει βοηθήσει σημαντικά η νίκη στο ντέρμπι με Αελ. Θέλουμε βγάλουμε το πάθος, τον τσαμπουκά για τη νίκη και να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε. Είναι παιγνίδια για μεγάλους ποδοσφαιριστές που θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν να φοράνε αυτή τη βαριά φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Περιμένουμε να βγάλουν την ψυχή τους στο γήπεδο και εμείς θα είμαστε δίπλα τους να τους χειροκροτήσουμε. Θέλουμε να δουλέψουμε όλοι για να φτάσουμε στη νίκη. Για μας η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το Σωματείο με το μεγαλύτερο εκτόπισμα στη Κύπρο και θέλουμε να βγάλουμε αντίστοιχο πρόσωπο όπως και στο ντέρμπι με την Αελ.

Για τους Λομπιανίτζε και Σερτζίνιο και τον σχεδιασμό ενόψει ντέρμπι

Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους όμως σήμερα θα είναι η καθοριστική προπόνηση. Ο Λομπιανίτσε έκανε χθες ατομικό όμως πρέπει να τον δούμε αν μπορεί σήμερα να μπει στο κανονικό όπως και τον Σερτζίνιο που αρχικά ένοιωσε καλύτερα όμως χθες πάλι έκανε ατομικό.

Υπάρχουν επιλογές για την τεχνική ηγεσία και είναι κατανοητό ότι τα όποια πλάνα καταρτίζονται, βασίζονται πάνω στην αγωνιστική κατάσταση του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά αλλά και βάσει του αντιπάλου και τα χαρακτηριστικά του. Με αυτή τη φιλοσοφία προσεγγίζεται και αυτό το παιγνίδι.

Για την προπώληση των εισιτηρίων

Η προπώληση κυμαίνεται σε καλύτερα επίπεδα σε σχέση με άλλα, όμως καμία σχέση με το τι συνέβαινε στα περασμένα χρόνια. Λίγο το θέμα της κάρτας φιλάθλου αλλά και η στάση των οπαδών μας προς τα εκτός έδρας παιγνίδια λειτουργούν αρνητικά ως προς την προπώληση. Είναι σημαντικό να γνωρίζει ο κόσμος ότι δεν θα ανοίξουν ταμεία την Κυριακή άρα έχουν οι φίλοι μας προθεσμία μέχρι αύριο Σάββατο. Είναι σημαντικός ο ρόλος που θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι οπαδοί μας γιατί έχουμε απέναντι μας ένα αντίπαλο που θα έχει υπέρ του τρεις κερκίδες. Άρα τους έχουμε ανάγκη να γεμίσουν το Βόριο πέταλο.

Για το οικονομικό

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για σύναψη δανείου και να πληρώσει το ΔΣ κάποιες οφειλές που πνίγουν το Σωματείο και να γίνει διαχειρίσημη η κατάσταση. Από εκεί και πέρα το ΔΣ ζητάει την συμβολή του κόσμου κυρίως με το να έρχεται σε όλα τα εντός έδρας παιγνίδια τόσο για αγωνιστικούς όσο και οικονομικά.

Κατά δεύτερο να αγοράσει ο καθένας τουλάχιστον ένα λαχνό εισφοράς των 10€. Τρίτο τα προϊόντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας που μας βοηθούν όπως και οι υπηρεσίες MySpot και ΟΜΑΔΑ από την CYTA. Τέταρτο ο χορός ο Χριστουγενιάτικος με τον Δημήτρη Μπάση και πέμπτο η έκκληση προς τους κατόχους διαρκείας premium να προαγοράσουν τα διαρκείας τους όπως εξήγησε το ΔΣ στην δημοσιογραφική διάσκεψη. Αυτά τα πέντε πράγματα ζητάμε απ' τον κόσμο.

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

November 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines