Απόλλων - OMONOIA 3-0


10 Nov 2014, 9:57 p.m. kifinescom

Με χειρουργική ακρίβεια ο Απόλλωνας ταπείνωσε την ομάδα μας με 3-0 στο Τσίρειο και η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε την κατρακύλα. 

Ήταν κάτι κουρασμένα παλληκάρια που απέναντι στους ποδοσφαιριστές του Αντόνε δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε τα βασικά. Και από το πουθενά βρέθηκαν νωρίς (στο 15') με 1-0 να κυνηγούν το σκορ. 

Από το πουθενά ήρθε η ευκαιρία με το πέναλτι που (επιτέλους) σφύριξε ο Μασιάς, όμως ο...κουρασμένος Ράμος πάσαρε στον Βάλε. Καπάκι το τέρμα από τον Παπουλή για δεύτερη φορά που στην ουσία καθόρισε και το αποτέλεσμα.

Ο Απόλλωνας δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά. 
Είχε απέναντι του μια διαλυμένη ψυχολογικά και αγωνιστικά Ομόνοια και με 3ο τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο καθάρισε το παιγνίδι. Όσο κι αν πικραίνει, η διαφορά του Απόλλωνα των 6 απουσιών από την "πλήρης" ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν τεράστια. 

Και δεν έκανε και τίποτα το σπέσιαλ η ομάδα του Αντόνε. Απλά γύμνωσε το αμυντικό δίδυμο Στεπάνοφ - Ούτσα ενώ έκλεισε καλά τους διαδρόμους στον μόνο επικίνδυνο ποδοσφαιριστή μας, Μίκαελ Ποτέ. 

Ούτε για το δοκάρι του Ποτέ έχουμε όρεξη να μιλήσουμε. Είτε για τις απίστευτες ευκαιρίες που πέταξαν οι Ράμος και Φοφανά στο πρώτο ημίχρονο. 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ένα οδυνηρό μαρτύριο για τα μάτια μας. Η σχέση εξάρτησης που έχουμε με την ομάδα μας μας επιβάλλει την υποβολή σ' αυτή τη δοκιμασία εβδομάδα με τη βδομάδα όμως γνωρίζουμε ότι η ελπίδα για κάτι καλό έχει χαθεί. 

Ζούμε πράγματι τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίες του Τριφυλιού.

Και οι ένοχοι δυστυχώς, δεν θα πληρώσουν ποτέ. Εκτός αλλά και εντός... 

Αγωνίστηκαν: Γιωργαλλίδης, Κυριάκου, Λομπιανίτσε, Στεπάνοφ (Γκαρσία), Μαργκάσα, Ρόντρι, Σερτζίνιο, Ασσίς (Φυλαχτού), Φοφανά, Ράμος (Ρούμπιο), Ποτέ

Σκόρερ: -
Κάρτες: Φοφανά, Σερτζίνιο 

Το Match Report του αγώνα

Τα στατιστικά του αγώνα Απόλλων Λεμεσού vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines