Δεν αφήνουν τίποτα στη τύχη


16 Nov 2014, 9:40 p.m. kifinescom

Τα αίσχη στο Παραλίμνι στον αγώνα της U21 που καταγγέλνει η ιστοσελίδα omonoianews.com δείχνουν πόσο οργανωμένο είναι το έγκλημα που επιχειρείται στο ποδόσφαιρο. 

Οι ίδιοι μηχανισμοί που θέλουν να δημιουργήσουν πρωτάθλημα του ενός στους άνδρες, έχουν απλώσει τώρα τα πλοκάμια της διαφθοράς και στις κατηγορίες των νέων με τον ίδιο στόχο και σκοπό. Και από ότι φαίνεται ο τρόπος που θέλουν να το πετύχουν δεν πολυδιαφέρει από τα όσα βλέπουμε στους αγώνες της πρώτης κατηγορίας. 

Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στην ομάδα του Φάτσιο Μπούις που μέχρι σήμερα ήταν πρώτη και αήττητη στο πρωτάθλημα αφού βλέπουν τους κόπους τους να μην έχουν αντίκρυσμα όταν και εφόσον κινούνται οι μηχανισμοί εκ των άνωθεν. 

Βλέπεται φέτος το κίνητρο για την πρωτιά στο πρωτάθλημα των U21 έχει ως έπαθλο την συμμετοχή της νικήτριας ομάδας στο UEFA Youth League κάτι το οποίο προσφέρει εμπειρίες σε ψηλό επίπεδο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των συμμετεχόντων ομάδων. Και ειν' αυτό το πλεονέκτημα που θέλουν να αποκτήσουν οι γνωστοί αλήτες του ποδοσφαίρου επηρεάζοντας τις διαιτησίες του πρωταθλήματος. Και επ' ουδενί λόγω δεν θα επιτρέψουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει αυτή στον μεγάλο στόχο της εξόδου στο Youth League... 

 

 

Follow Kifines