Ισόπαλο το φιλικό με Εθνικό


15 Nov 2014, 1:05 p.m. kifinescom

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι προετοιμασίας της ομάδας μας με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας, που διεξήχθη στο «Ηλίας Πούλλος».

Ο Εθνικός είχε προηγηθεί στο 32΄με τον Αμεσά και η ομάδα μας ισοφάρισε στο 45’ με τον Άντονι Σκαραμοτσίνο. Δοκάρι είχε στο β’ ημίχρονο ο Σότα Γκριγκαλασβίλι με σουτ εκτός περιοχής. Ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Καϊάφας, χρησιμοποιήσε 22 ποδοσφαιριστές.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μορέιρα (76’ Χαραλάμπους), Ρούμπιο (87’ Σοφοκλέους), Γκαρσία (46’ Φοφανά), Σκαραμοτσίνο (87’ Χαραλάμπους), Μουλαζίμης (46’ Μαργκάσα), Ακουισταπάτσε (87’ Γιαζός), Στεπάνοφ (46’ Γκριγκαλασβίλι), Οικονομίδης (71’ Λεάντρο), Δημητρίου (76’ Βασιλείου), Ρουσιάς (61’ Λούβαρης), Φυλακτού (71’ Ρόντρι)

Πρόβλημα τραυματισμού απεκόμισε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα ο Χάρης Κυριάκου, οποίος το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθεί εξειδικευμένο πρόγραμμα και θα μείνει εκτός κανονικού προγράμματος προπόνησης.

Ο Σερτζίνιο συνέχισε το πρόγραμμα φυσιοθεραπείας που ακολουθεί, ενώ απουσίαζαν οι διεθνείς Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Άντραζ Κιρμ, Ιάκωβος Σαμμούτης, Παντελής Κονομής, Αντρέας Παναγιώτου και Μίκαελ Ποτέ.

Follow Kifines