Μέσα Ούτσα και Σερτζίνιο, έξω ο Ράμος


29 Nov 2014, 9:09 p.m. kifinescom

Χωρίς τον Ράμος στην αποστολή αντιμετωπίζει αύριο η ομάδα μας το αποελ. Στη τελευταία προπόνηση ένοιωσε ενοχλήσεις και τέθηκε νοκ άουτ. 

Εκεί που οι επιλογές του Καϊάφα φάνηκαν να γίνονται πιο πολλές, αφού μετρούσε και τις επιστροφές των Ούτσα και Σερτζίνιο, φαίνεται ότι τουλάχιστον ως προς την επιθετική τριάδα τα πράγματα απλοποιούνται μετά τον τραυματισμό του Ράμος. Ποτέ, Κιρμ και Ρούμπιο αναμένεται να πάρουν θέση στην τριάδα της επίθεσης αφού μοναδικός που απειλούσε να σπάσει το τρίο της νίκης με την Αελ, ήταν ο Ράμος. 

Εξακολουθεί να αποτελεί γρίφος η τελική επιλογή του Κωστάκη Καϊάφα για το κέντρο και την άμυνα, όμως γύρω στις 3μμ αύριο θα γνωρίζουμε αν θα προβεί εκ νέου σε αλλαγές - δεδομένων και των επιστροφών - ή αν θα διατηρήσει τους ίδιους που αγωνίστηκαν στο προηγούμενο ντέρμπι. 

Η αποστολή

Γιώργος Οικονομίδης, Ονησίφορος Ρουσιάς, Νούνο Ασίς, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Άλεξ Ρούμπιο, Σότα Γκριγκαλασβίλι, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Ρομπέρτο Γκαρσία, Ρόντρι, Χοσέ Μορέιρα, Ρενάτο Μαργκάσα, Παντελής Κονομής, Ιάκωβος Σαμμούτης, Χάρης Κυριάκου, Μάριος Δημητρίου, Γεράσιμος Φυλακτού, Γιόνας Ακουισταπάτσε, Γκαουσού Φοφανά, Μίκαελ Ποτέ, Άντραζ Κιρμ, Μίλαν Στεπάνοφ, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή και Σερτζίνιο.

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

November 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines