ΣυΦι Σολιάς: "Ζητήσαμε διορθώσεις στην ανακοίνωση που δεν έγιναν"


14 Nov 2014, 10:36 p.m. kifinescom

Με ανακοίνωση του ο ΣυΦι Σολιάς, διαχωρίζει τη θέση του από την "κοινή ανακοίνωση" αφού οι διορθώσεις που ζήτησαν να γίνουν στο κείμενο δεν έγιναν ποτέ.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συνδέσμου:

Ως ΣΥ.ΦΙ Σολιάς αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε αναφορικά με την σημερινή ανακοίνωση των Συνδέσμων Φιλάθλων στην οποία δεν δώσαμε την τελική μας έγκριση.

Για αποκατάσταση της αλήθειας δώσαμε τηλεφωνική έγκριση για την ανακοίνωση αλλά μετέπειτα ζητήσαμε διορθώσεις οι οποίες δεν έγιναν. Ίσως ο συντάκτης της ανακοίνωσης θεώρησε δεδομένη την αρχική μας τηλεφωνική έγκριση.

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σολιάς επιθυμεί να γνωστοποιήσει στον περήφανο πράσινο λαό ότι συμμερίζεται τις ανησυχίες του κόσμου αναφορικά με το μέλλον του αγαπημένου μας σωματείου αλλά ταυτόχρονα διαφωνεί με τις ακραίες λύσεις.

Ως εκ τούτου καλούμε όλα τα μέρη, διοίκηση και οργανωμένους, σε συνεχή διάλογο, με στόχο να ετοιμαστεί ένα ολοκληρωμένο πλάνο για την σωτηρία της αγαπημένης μας ομάδας. Ας μην ξεχνά η διοίκηση ότι ο περήφανος πράσινος λαός ήταν, είναι και θα είναι για πάντα δίπλα από την ΟΜΟΝΟΙΑ όσες δυσκολίες και να συναντήσει, όσες κατηγορίες κι αν δεχτεί. Την στιγμή αυτή το Σωματείο μας χρειάζεται ηρεμία ούτως ώστε να αγκυροβολήσει σε ασφαλές λιμάνι μακριά από τους σκόπελους και τα προβλήματα που μας έφεραν οι διοικήσεις των προηγούμενων χρόνων. 

Τέλος καλούμε όλους όσους αποτελούν το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να παραμερίσουν όποιες προσωπικές διαφορές έχουν μεταξύ τους διαφορετικά ο λόγος ύπαρξης μας θα πάψει να υπάρχει.

Με εκτίμηση, Δ.Σ ΣΥ.ΦΙ Σολιάς

Follow Kifines