Α.Δημητρίου: «Στους ίδιους εναπόκειται»


17 Dec 2014, 9:41 a.m. kifinescom

"Ο προπονητής τους ενημέρωσε ότι δεν υπολογίζει σ' αυτούς και στους ίδιους εναπόκειται να αποφασίσουν το επόμενο βήμα" δήλωσε ο Αντρέας Δημητρίου, επιβεβαιώνοντας ότι Ράμος, Ρόντρι, Γκριγκαλασβίλι και Σκαραμοτσίνο είναι εκτός ομάδας.

Ο εκπρόσωπος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξεκαθάρισε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ σε καμία περίπτωση δεν θα διακόψει μονομερώς κάποια συμφωνία ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν και άλλοι

Αναλυτικά τα όσα είπε σήμερα στο SuperSport FM:

Για την Ευρώπη και τις νέες αλλαγές στο Γιουρόπα και Τσάμπιονς Λιγκ (αρχίζουν από πιο νωρίς οι ομάδες της Κύπρου):

Η ομάδα θα προσπαθήσει ασφαλώς να εξασφαλίσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο και η νέα τάξη πραγμάτων σε ότι αφορά τις ημερομηνίες θα μας απασχολήσει στην ώρα του.

Για τους 4 ποδοσφαιριστές που τέθηκαν εκτός πλάνων:

Το θέμα έχει ως εξής και αυτά είναι τα δεδομένα. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί (Ρόντρι, Ράμος, Σκάρα και Γκριγκαλασβίλι) έχουν ενημερωθεί από τον προπονητή της ομάδας μας ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την φετινή τους παρουσία και την προσφορά τους και τους αναφέρθηκε ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα δεν θα χρησιμοποιούνται. Η απόφαση του προπονητή μας είναι απόλυτα σεβαστή από το ΔΣ και εναπόκειται πλέον στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές το τι θα κάνουν. Δεν έχει προσδιοριστεί το διάστημα που θα βρίσκονται εκτός ομάδας.

Σε περίπτωση που κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών θελήσουν να αποχωρήσουν θα το συζητήσουν με το Συμβούλιο. Είναι φρέσκια εξέλιξη συνεπώς ακόμη δεν έχει προχωρήσει κανείς στο επόμενο βήμα. Δεν έχει ενημερωθεί άλλος ποδοσφαιριστής για κάτι τέτοιο. Χωρίς να αποκλείεται όμως το να γίνει.

Για την πρόθεση ενίσχυσης:

Σε ο,τι αφορά την ενίσχυση, έχουμε ήδη αποκτήσει τον Αντρέ Σκέμπρι ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα μας μετά τα Χριστούγεννα αφού εξάλλου η ομάδα θα πάρει άδεια μετά την Κυριακή. Επίσης επιστρέφει και επαναγράφεται στο δυναμικό μας ο Λεάντρο ο οποίος προπονείται με την ομάδα μας κανονικά. Μπορούν να γίνουν άλλες δύο εγγραφές στο ρόστερ αν ικανοποιούνται τα οικονομικά κριτήρια που έχει θέσει το Διοικητικό Συμβούλιο. Πρέπει να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές για να εγγραφούν ποδοσφαιριστές, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει φύγει κανείς.

Για τον Γκαρσία που γράφτηκε ότι ενδιαφέρει άλλες ομάδες;

Αυτή τη στιγμή το Σωματείο ενημερώνει τον κόσμο για την εξέλιξη που έχει προκύψει χθες. Δεν μπορεί να μπει το Σωματείο να μπει στη διαδικασία να σχολιάζει το κάθε δημοσίευμα.

Για τις πληροφορίες ότι ο Στεπάνοφ θέλει να αποχωρήσει:

Δεν υπάρχει κάτι εις γνώση μου γι αυτό το θέμα.

Για το αν επηρεάζουν οι πιο πάνω εξελίξεις την προετοιμασία για Σαλαμίνα:

Δεν επηρεάζει την προετοιμασία μας το γεγονός. Ο Ράμος εδώ και καιρό ήταν έξω, ο Ρόντρι το ίδιο και ο Γκριγκαλασβίλι το ίδιο.

Follow Kifines