Δεν θέλησαν να επιβεβαιώσουν για Σπούγκιν και καλά έκαναν


15 Dec 2014, 11:02 a.m. kifinescom

Το όνομα του Γιούβαλ Σπούγκιν αναφέρεται ως ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας μας για την μεταγραφική περίοδο του Γεννάρη.

Ο πρώην δεξιός οπισθοφύλακας δεν περνάει και τις καλύτερες του μέρες στη Μακάμπι και σίγουρα θα αναπωλεί το γεγονός ότι τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του τις έζησε στην Κύπρο και με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από την περασμένη βδομάδα λοιπόν άρχισε να ακούγεται ότι ο Ισραηλίτης αμυντικός έριξε γέφυρες επικοινωνίας με την ομάδα μας όπως και το ότι υπήρξε και θετική ανταπόκριση από πλευράς "πρασίνων".

Αυτό δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη - ο Χριστοδούλου αρνήθηκε να σχολιάσει ψες δημόσια, θέματα μεταγραφών - όμως είναι δεδομένο ότι ο Καϊάφας ψάχνει για μεταγραφή στην άμυνα. Βέβαια η θέση του δεξιού μπακ δεν είναι προτεραιότητα, αν θεωρήσουμε ότι ο προπονητής μας θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με το 4-4-2. Σε τέτοιο ενδεχόμενο η ΟΜΟΝΟΙΑ "καίγεται" για να βρει ένα κεντρικό αμυντικό.

Έχοντας όμως κατά νου ότι ο Καϊάφας φλερτάρει από το καλοκαίρι με το 3-5-2, ο Σπούγκιν μπορεί να αποτέλεσει μια κορυφαία επιλογή σε ένα τέτοιο σχήμα. Υπάρχει βέβαια και το σενάριο που στέλνει τον Ούτσα Λομπιανίτζε στο κέντρο της άμυνας ως μια καλή επιλογή δίπλα στον Ακουισταπάτσε, όμως θεωρούμε ότι ο Καϊάφας θέλει μια "καθαρή" λύση μπακ για την μία εκ των πλέον νευραλγικών θέσεων στο ποδόσφαιρο.

Να μην ξεχνάμε επίσης ότι προτού γίνουν σκέψεις για μεταγραφές, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει πρώτα να αποδεσμεύσει κάποιους άλλους για να υπάρξει χώρος στο ρόστερ. Ήδη πρέπει να αποχωρήσουν δύο, μετά την ανακοίνωση επιστροφής του Σκέμπρι και την απόφαση για εγγραφή του Λεάντρο στο ρόστερ και για να έρθει ο Γιουβάλ (ή οποιοσδήποτε άλλος ποδοσφαιριστής) ο κατάλογος των αποχωρούντων πρέπει να αυξηθεί κάτά ένα.

Γι αυτό και μέχρις ότου υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο 2014, δεν πρόκειται να υπάρξει επιβεβαίωση από επίσημα χείλη για τις μεταγραφικές εξελίξεις. Γιατί η πρόωρη ανακοίνωση της μεταγραφής του Σκέμπρι, ήδη προκάλεσε κάποια ανησυχία στα αποδυτήρια...

Follow Kifines