Για τη νίκη με ο,τι έχει και δεν έχει


20 Dec 2014, 11:20 a.m. kifinescom

Με απουσίες και ερωτηματικά, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κηνυγήσει το τρίποντο σήμερα στο ΓΣΠ με στόχο να κλείσει το 2014 νικηφόρα. 

Με τέσσερεις ποδοσφαιριστές εκτός πλάνων και δύο τραυματίες, η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενεί την Σαλαμίνα στο ΓΣΠ στο τελευταίο παιγνίδι της χρονιάς. Στους τρεις ποδοσφαιριστές που τέθηκαν εκτός πλάνων από τον Καϊάφα, φαίνεται να προστίθεται και ο Μίλαν Στεπάνοφ ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Μάριος Δημητρίου (ίωση) και Κριστοβάο Ράμος (τραυματίας). 

Το μεγάλο ερώτημα είναι το ποιοι θα κληθούν να αγωνιστούν στο χώρο της άμυνας αφού η συμμετοχή του Ακουισταπάτσε δεν είναι δεδομένη, ενώ εκτός αποστολής (και ομάδας) είναι οι Σκαραμοτσίνο και Στεπάνοφ. Ο Ούτσα Λομπιανίτζε παρέα με τον Σερτζίνιο είναι οι κύριοι υποψήφιοι για τις δύο θέσεις μπροστά στον Μορέιρα αφού έχουν ξαναγωνιστεί ως κεντρικοί αμυντικοί στο παρελθόν. Αυτό εξυπακούει την τοποθέτηση του Χάρη Κυριάκου στο δεξί άκρο της άμυνας και του Μαργκάσα στα αριστερά. 

Μεγάλες αλλαγές δεν αναμένονται στο κέντρο με την τριπλέτα Φυλαχτού, Οικονομίδη και Ασσίς να παραμένει αναλλοίωτη ενώ στην επίθεση ίσως δούμε τον Ρούμπιο να επιστρέφει στην 11άδα αντί του Δημητρίου με τις άλλες δύο θέσεις της γραμμής να πηγαίνουν στους Κιρμ και Ποτέ. 

Η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποτελείται από τους:

Γιώργο Οικονομίδη, Χάρη Κυριάκου, Νούνο Ασίς, Σερτζίνιο, Άλεξ Ρούμπιο, Ρομπέρτο Γκαρσία, Παντελή Κονομή, Αντρέα Παναγιώτου, Χοσέ Μορέιρα, Ρενάτο Μαργκάσα, Δημήτρη Μουλαζίμη, Ιάκωβο Σαμμούτη, Άντραζ Κιρμ, Γιόνας Ακουισταπάτσε, Γεράσιμο Φυλακτού, Ονησίφορο Ρουσιά, Γκαουσού Φοφανά, Μίκαελ Ποτέ, Χριστόφορο Χαραλάμπους, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Αντώνη Γιωργαλλίδη και Κωνσταντίνος Παναγή.

Ο αγώνας αρχίζει στις 5μμ στο ΓΣΠ, με διαιτητή τον Γιάννη Αναστασίου. Τηλεοπτικά θα μεταδίδεται από το PrimeSports και ραδιοφωνικά από το Kifines Radio. 

Follow Kifines