Στο προσκήνιο ο μεταγραφικός σχεδιασμός.


17 Dec 2014, 8:59 a.m. kifinescom

Παρά το ότι υπολείπεται άλλο ένα παιγνίδι για να κλεισει το αγωνιστικό 2014, το ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει μπει για τα καλά σε ρυθμούς μεταγραφολογίας.

Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες, ο Κώστας Καϊάφας ενημέρωσε χθες τους πρώτους τέσσερις ποδοσφαιριστές ότι είναι εκτός πλάνων ενώ πολύ πιθανόν να ακολουθήσουν άλλοι δύο, ίσως και τρεις. Συγκεκριμένα ο κόουτς είχε χθες μια πρώτη συνομιλία με τους Ρόντρι, Ράμος, Γκριγκαλασβίλι και Σκαραμοτσίνο και τους ενημέρωσε ότι είναι εκτός πλάνων και μπορούν να ψάξουν να βρουν ομάδα.

Στο ρεπορτάζ των αποχωρήσεων θα μπορούσε κανείς να προσθέσει και τα ονόματα των Φοφανά, Γκαρσία και Στεπάνοφ αφού και για τους τρεις έχει αναπτυχθεί μια σχετική φημολογία ως προς το μέλλον τους στην ομάδα. Για τον "Φόφι" ότι επιστρέφει στη Δόξα, τον Γκαρσία ότι έχει προτάσεις από άλλες ομάδες και για τον Στεπάνοφ ότι δεν του έκατσε το κλίμα.

Ο,τι και να ισχύει από τα πιο πάνω, αν αφαιρέσουμε τον Σκάρα, όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το σπίτι του Big Borther (AKA: Ηλίας Πούλλος), είναι καλοκαιρινά μεταγραφικά αποκτήματα με ο,τι κι αν αυτό συνεπάγεται.

Όσο για τον Σκάρα;
Φαίνεται ότι η "κατάρα των αρχηγών" κτύπησε ξανά. Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που πήρε το περιβραχιόνιο φαίνεται να οδεύει προς την πόρτα εξόδου μετά τους Χαραλάμπους, Αλωνεύτη, Μακρίδη, Κωνσταντίνου, Καρυπίδη και Εφραίμ - ο Λεάντρο γλίτωσε παρά τρίχα, αφού ζήτησε να δώσει αλλού την αρχηγία και εν τέλει έμεινε στην ομάδα.

Γράφαμε εδώ και λίγο καιρό για κάποιες προβληματικές εμφανίσεις του Γάλλου, κυρίως όποτε αγωνιζόταν ως κεντρικός αμυντικός. Φαίνεται ότι και τα τελευταία σοβαρά του λάθη στους αγώνες με Αελ και Ανόρθωση βοήθησαν την τεχνική ηγεσία να κάνει την επιλογή της πιο εύκολα και μετά από δυομησι χρόνια στην ομάδα, ο Άνθονι φαίνεται πως είναι στην πόρτα της εξόδου.

Θυμίζουμε ότι στο κεφάλαιο προσθήκες, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει υπογράψει ήδη τον Σκέμπρι ενώ αναμένεται να εγγραφεί και ο Λεάντρο που είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Αναμένεται λοιπόν, αν ο αριθμός των αποχωρήσεων αγγίξει τις 6 ή 7, να γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού σίγουρα και ίσως ενός άλλου ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται στο κέντρο.

Follow Kifines