Το χάρηκε αλλά δεν είχε αντίκρυσμα (videos)


15 Dec 2014, 12:13 p.m. kifinescom

Επιβεβαιώνοντας την σταθερή του βελτίωση, ο "Γιόγιο" σκόραρε ψες ένα φανταστικό τέρμα και έφτασε πολύ κοντά στο να επαναλάβει εαυτόν δείχνοντας πόσο σημαντικό είναι να έχεις την δύναμη και στα δύο σου πόδια.

Σίγουρα και ο ίδιος ο Οικονομίδης δεν ξέφυγε της μετριότητας του δευτέρου ημιχρόνου, όμως αν επικεντρωθούμε στα θετικά, έδειξε χθες ότι έκανε άλλο ένα βήμα προς την καθιέρωση στην 11άδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το τέρμα που σκόραρε στο 16ο λεπτό ήταν χάρμα ειδέσθε.

Υποδέχτηκε τη μπάλα στο λάθος της Ανόρθωσης γιατί ήταν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή, απέφυγε το μαρκάρισμα με προσποίηση στο σωστό πάτημα και μέτρησε το σουτ του. Είδε τον Καμίνσκι σε λάθος θέση,δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και δικαιώθηκε.

Ένα τέτοιο γκολ το ψάχνει εδώ και λίγο καιρό ο Γιώργος αφού έχει πολύ δυνατό πόδι. Θυμηθείτε απλά πέρσι ένα σουτ του στο παιγνίδι με την Δόξα και πάλι από πολύ μακριά με τη μπάλα να προσγειώνεται στο οριζόντιο δοκάρι του Μορέιρα.

Χθες λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου μπορούσε και για δεύτερο, εντυπωσιακό τέρμα όμως ο Καμίνσκι κατάφερε με υπερένταση να διώξει σε κόρνερ το σουτ του "Γιόγιο" με το αριστερό. Ένα σουτ που θύμισε σε όλους ότι διαθέτει δύο εξίσου δυνατά πόδια, προσόν που θεωρείται απαραίτητο στο σύχρονο ποδόσφαιρο.

Κρατάμε λοιπόν την χαρά του Γιώργου που πανηγύρισε έξαλλα το πρώτο του τέρμα με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και του ευχόμαστε να έρθουν κι άλλα πολλά που να συνοδευτούν με νίκες και επιτυχίες!

Follow Kifines