Από σήμερα online τα εισιτήρια για Metallurg


25 Jul 2014, 6:54 p.m. kifinescom

Ξεκινάει απόψε στις 9 το βράδυ η διάθεση των εισιτηρίων του 1ου αγώνα του 3ου γύρου του Europa League της ομάδας μας που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ η ώρα 7μμ, κόντρα στους Σκοπιανούς της Metallurg. 

Η προπώληση μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γίνεται μόνο μέσω του Online Ticketing ενώ από Δευτέρας θα ξεκινήσει η διάθεση και στα γνωστά σημεία πώλησης. Η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 20€ το κανονικό, 10€ το μαθητικό και 5€ το παιδικό. 

Αναλυτικά οι λεπτομέρειες της προπώλησης: 

Αρχίζει από σήμερα (26/07), στις 21:00, μέσω του Online Ticketing, η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τη Μέταλουργκ Σκοπίων, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 31 Ιουλίου, στις 19:00, στο ΓΣΠ, στα πλαίσια του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Από τη Δευτέρα (28/07) εισιτήρια θα διατίθενται και από τα σημεία πώλησης, τα οποία αναφέρονται πιο κάτω:

  • Εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – Primetel» (Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη από τις 09:00-13:00 και 15:00-18:30, Πέμπτη από τις 09:00 – 13:00)
  • ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού Σύλλογος Πρόοδος (Δευτέρα μέχρι Τετάρτη από τις 17:00 – 20:00)
  • ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας (Δευτέρα μέχρι Τετάρτη από τις 17:00 – 20:00)
  • ΣΥ.ΦΙ. Πάφου (Δευτέρα μέχρι Τετάρτη από τις 17:00 – 20:00)
  • Fan Club ΘΥΡΑ 9 (Δευτέρα μέχρι Τετάρτη από τις 16:00 – 20:00)
  • ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς (Δευτέρα μέχρι Τετάρτη απο τις 10:00 – 20:00)
  • Online Ticketing (Από την Παρασκευή, στις 21:00, μέχρι την Πέμπτη, στις 13:00)

Οι τιμές των εισιτηρίων:

  • Κανονικό: 20 ευρώ
  • Μαθητικό: 10 ευρώ
  • Παιδικό: 5 ευρώ

Σημαντικό να αναφερθεί πως στο Online Ticketing δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για το κάτω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας.

Τι ισχύει για τους κατόχους διαρκείας:

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται παράλληλα τόσο σε κάτοχους εισιτηρίου διαρκείας, όσο και σε μη κατόχους. Οι θέσεις των κατόχων εισιτηρίου διαρκείας θα είναι κρατημένες μέχρι και την Τρίτη (29/07), ενώ από την Τετάρτη (30/07) όλα τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται ελεύθερα σε όλους τους φίλους της ομάδας μας.

Η αρίθμηση των εισιτηρίων δεν ισχύει, παρά μόνο για όσους έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο από το Online Τicketing. Για να εξασφαλίσουν εισιτήριο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, θα πρέπει να επιδεικνύουν την κάρτας τους κατά την αγορά του εισιτηρίου.

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας μπορούν να καθίσουν στη θέση τους στον αγώνα της Πέμπτης, φτάνει να προμηθευτούν εισιτήριο στην κερκίδα όπου βρίσκεται η θέση του διαρκείας τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για να καθίσουν στη θέση τους οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, είναι η επίδειξη της κάρτας τους στους ταξιθέτες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να καθίσουν στη θέση τους όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήριο από το Online Ticketing, είναι η επίδειξη του ηλεκτρονικού εισιτηρίου τους στους ταξιθέτες.

Καλούνται οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που δεν έχουν ακόμη παραλάβει την κάρτα τους, να το πράξουν άμεσα από τα εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ PrimeTel», τα οποία βρίσκονται δίπλα από την Green Boutique, στην οδό Κυπράνωρος 13.

Κατά τη διαδικασία παραλαβής της κάρτας, οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να επιδεικνύουν την ταυτότητα και το τιμολόγιό τους.

Follow Kifines