Η δημοσιογραφική των Σκοπιανών


30 Jul 2014, 6:55 p.m. kifinescom

Χαμηλούς κράτησε τους τόνους στη δημοσιογραφική πριν τον αγώνα ο Σερτζιαν Ζαχαριέφσκι. Ο τεχνικός των Σκοπιανών έκρινε την ΟΜΟΝΟΙΑ ως το φαβορί, λέγοντας ότι περιμένει καυτή ατμόσφαιρα.

Αξιοπρόσεχτη ήταν η δήλωση ότι περιμένει και κόσμο από δικής τους πλευρας στο ΓΣΠ, έχοντας υπόψη ότι η Μέταλουργκ είναι ομάδα που παίρνει 200-300 οπαδούς στα καλά της στην έδρα της.

Δείτε αργότερα βίντεο της δημοσιογραφικής.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πρώτα απ’ όλα θέλουμε να πούμε ευχαριστώ για την φιλοξενία. Έχουμε τους δκούς μας οπαδούς εδώ στη Λευκωσία. Περιμένουμε ένα καλό παιγνίδι σε ένα γεμάτο γήπεδο με καλή ατμόσφαιρα και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα όμως θα έχουμε και εμείς τους δικούς μας φιλάθλους δίπλα μας.

Νομίζω ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πιο ποιοτική ομάδα και έχει το πλεονέκτημα όμως δεν κερδίζει η ομάδα που έχει το πλεονέκτημα στα χαρτιά. Έχουμε και εμείς ποιότητα και το δείξαμε στο προηγούμενο παιγνίδι με την Ζελέζνιτσαρ.

Ο αρχηγός της Μέταλουργκ, Milan Krstev έκανε τη δική του τοποθέτηση στην ίδια λογική με τον προπονητή του:

Περιμένω ένα καλό παιγνίδι με καλό ρυθμό και ατμόσφαιρα. Αν τα καταφέρουμε να σκοράρουμε θα είναι πολύ καλό για την ομάδα μας για να καταστεί το παιγνίδι στα Σκόπια ένας τελικός.

Follow Kifines