H Metalurg την πρόκριση στον 3ο προκριματικό!


23 Jul 2014, 12:04 a.m. kifinescom

Η Μέταλουργκ από την πόλη των Σκοπίων του FYROM πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Europa και θα περιμένει το αποτέλεσμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την Πέμπτη για να οριστικοποιηθεί το πρώτο ραντεβού στο ΓΣΠ την ερχόμενη Πέμπτη. 

Μέχρι 2 λεπτά πριν την λήξη ετοιμαζόμασταν να γράψουμε ότι αυτή η Ζελέζνιτσαρ πήρε μια νίκη χωρίς να το αξίζει και τόσο, αφού τα βρήκε σκούρα απέναντι στους Μακεδόνιους. Αλλά επειδή στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να λες ποτέ, πριν να σφυρίξει τουλάχιστον ο διαιτητής για τη λήξη, ήρθε η ανατροπή. Με απευθείας φάουλ του Κρστεβ στο 90+2' η Μέταλουργκ πήρε την πρόκριση αφού ισοφάρισε σε 2-2.

Οι Βόσνιοι είχαν προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με 1-0 με αυτογκολ του Ντοντέφσκι, όμως δεν έδειξαν κάτι το σημαντικό στο πρώτο 45λεπτο. Η ομάδα από τα Σκόπια τουναντίον, ήταν πιο κινητική, όμως δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα και να φτάσει στην περιοχή του Αντόλοβιτς. 

Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο γκολ του Μπάγιτς στο 54' θεωρήσαμε ότι θα σκότωνε το παιγνίδι, όμως οι Σκοπιανοί είχαν αντίθετη άποψη. Στο 57' πέταξαν την χρυσή ευκαιρία να μειώσουν στο σκορ, όταν ο Σιμονόφσκι εκτέλεσε τραγικά το πέναλτι που κέρδισε, όμως αυτό δεν τους έριξε. Πίεσαν και με μια όμορφη ενέργεια του Radeski στο 62' μείωσαν στο σκορ. 

Οι Βόσνιοι αντί να θορυβηθούν από την επιθετικότητα της Μέταλουργκ, έμειναν παθητικοί στο δικό τους μισό και έδωσαν ένα ολόκληρο μισάωρο δώρο στον αντίπαλό τους. Και επειδή ο επιμένων νικά, μετά από διάφορες καλές φάσεις, οι Μακεδόνιοι εξιλεώθηκαν στο 92' όταν ο Κρστεβ με δυνατό συρτό βολέ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-2 και έστειλε την ομάδα του στον επόμενο γύρο. 

Έτσι λοιπόν, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης την ερχόμενη Πέμπτη, τότε θα αναμετρηθεί με τους Σκοπιανούς την μεθεπόμενη Πέμπτη για τον πρώτο αγώνα του τρίτου γύρου του Europa League. 

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Metalurg Skopje

July 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines